Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Sparkelprodukter

Sparkel til alle slags utfordringer! Nordsjös store utvalg sparkel av høy kvalitet er kjent for å være ekstremt smidig å arbeide med. For oss er det selvsagt å satse på en bærekraftig produktutvikling, og i år kan mesteparten av våre sparkeltyper skryte av å være Svanemerket.Professional Maskin

 

En lettsparkel med god fyllevne, spesielt utviklet til Bazooka, sparkelboks og høytrykksprøyte. Allroundsparkel til de fleste typer sparkelarbeid i tørrom som gir et perfekt sluttresultat.

 

 

Professional Eco

 

Nordsjös første miljømerkede sparkel, som er enkel å bruke, egnet for håndsparkling og oppfyller dine profesjonelle krav.

 

 

Professional Rullesparkel

 

Mer effektiv enn tradisjonell helsparkel med svært god fyllevne. Den leveres i 15-liters spann beregnet på rullepåføring.

 

 

Professional Lett Sprøytesparkel

 

Sprøytesparkel til skjøtsparkling, helsparkling, tapetskraping samt korning av tak. Den flyter jevn gjennom sprøyten og gir en veldig fin og jevn overflate. Også egnet for påføring med rulle og etterglatting med Master Pro. Sparkelen er 7 kg lettere enn vanlig sprøytesparkel.

 

 

Professional Medium LS104 Sprøytesparkel

 

Allroundsparkel utviklet for ROT og nybygg. Den påføres for hånd, med sprøyte eller rulle, og etterglattes med Master Pro.

Finn produkter

Effektive verktøy

Målet med Effektiv håndverk er å forenkle de ulike arbeidsmomentene i hverdagen din.

Vi anbefaler kombinasjoner av arbeidsmetoder og produkter som gir tidsbesparelser, bedre sluttresultater og som ivaretar din helse og økonomi.

Ved siden av alle produktene finner du symboler for verktøy som gjør arbeidet ditt enklere!

Les mer om Effektivt håndverk

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Fetching the data, plz wait..