star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Fargesetting av kontorbygg

Fargesetting av kontorer

Arbeid Kunde Bedrift

I vår stadig mer digitale verden, har vi bruk for arbeidsplasser, som kan hjelpe oss med å slappe av og gi oss ro - steder som oppfordrer oss til å skape kontakter og arbeide sammen med at igangsette nye idéer.

Fargesetting av kontorbygg
Fargesetting av kontorbygg

EARTH COLOURS – EN PLADS TIL REKREATION

Farger: Blå og grønne satt sammen med Brave Ground TM – denne naturlige fargepalett tar oss helt ned på jorden, og gir oss en følelse af rotfeste og ro.
Relevans: I maj 2019 anerkjendte World Health Organization, WHO, utbrenthet som en arbeidsmiljøskade. Folk tenker mer på hvordan de lever og arbeider, revurderer vår naturlige ressurser og leter etter måter å bekjempe stress på.
Resultat: Beroligende farver som kan hjælpe med til at reducere stress og give følelsen af at tage naturen indendørs, på stadig mere teknologi-drevne områder, både når det drejer sig om arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

TRUST COLOURS – RUM DER FORENER

Farger: Jordnyanser fra alle steder i verden – disse farger harmoniserer med Årets farve 2021 og er med til å forene.
Relevans: å oppbygge menneskelige forbindelser på arbeidsplassen er nøkkelen til en suksessrik handel, og folk søker til områder som legger til rette for det.
Resultat: En fargepalett som forener, og samler de ulike elemter i en bygning. Fargens varme toner passer godt til offentlige rom – møte- og konfarencerom, resepsjoner, lounges og caféer – alle de steder hvor folk oppfordres til å samles og dele idéer.

Les flere artikler

Tips til markedsføring i sosiale medier

Styrk omdømmet med markedsføring i sosiale medier

Les mer
Arbeidsomfang og prosjektplaner

Hvordan utforme en perfekt prosjektplan

Les mer
Lage et arbeidsomfang og kundeavtaler for maleoppdrag

Slik lager du kundeavtaler

Les mer
Få den perfekte kundehenvisningen for malerfirmaet ditt

Få den perfekte kundehenvisningen

Les mer