star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Banner mandag

Vi hjelper deg å holde fokus med litt påfyll av energi

Arbeid Kunde Bedrift

Å jobbe som maler er et respektabelt yrke, som har satt farge på verden så lenge vi kan huske. Men det mange glemmer er den fysiske utfordringen en vanlig dag på jobben faktiskt kan innebære for deg som maler. Derfor er det viktig å holde kroppen sterk og full av energi for alltid å prestere på topp.

Det fixer maleren

Vi har derfor tatt fram Nordsjö Professional Energy Bar, fylt med nyttige ingredienser og med smak av bringebær. En naturlig og mettende bar for at du skal beholde humør, energi og metthet på et jevnt nivå hele dagen. Dette er i tråd med vårt arbeide med å ivareta malerens helse gjennom styrkende og skadeforebyggende øvelser som man kan finne i vår ProActivity app.

Nar kunden gjort forarbetet

Besøk våre butikker for å smake på den nye energibaren og å laste ned vår Nordsjö Pro Activity app. Med rett energi og en sterk kropp håper vi at din hverdag forblir En nyanse bedre.

Les flere artikler

Tips til markedsføring i sosiale medier

Styrk omdømmet med markedsføring i sosiale medier

Les mer
Arbeidsomfang og prosjektplaner

Hvordan utforme en perfekt prosjektplan

Les mer
Lage et arbeidsomfang og kundeavtaler for maleoppdrag

Slik lager du kundeavtaler

Les mer
Få den perfekte kundehenvisningen for malerfirmaet ditt

Få den perfekte kundehenvisningen

Les mer