Knekk koden

Ta utfordringen sammen med oss. Og se om du kan slå våre salgssjefer! (PS Vi heier på deg!)

Konkurranseregler og vilkårSlik spiller du:
Trykk på fargechipsen som er lik NCS-koden i ruten. For hvert riktige svar samler du poeng, og svarer du feil mister du poeng. Du har 1 minutt på deg for å få riktig så mange NCS-koder som mulig.

Konkurranseinfo:
1-10. gevinst er en Nordsjö Colour Sensor til en verdi på 1000 kroner.

Gevinsten kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell skatt på gevinst betales av vinneren. De med fleste poeng ved kampanjeperiodens slutt vinner og resultatet kan ikke overprøves. Vinnerne kontaktes via e-mail senest 10 dager etter slutt på konkurranseperioden. Vi forbeholder oss retten til å diskvalifisere deltakere ved mistanke om juks. Ved å registere dine poeng godkjenner du at ditt navn og resultat publiseres hvis du evt. Vinner. Vi reserverer oss for evt trykkfeil og utilsiktet misforståelse i forbindelse med konkurransen.

Håndtering av personopplysninger:
Opplysningene som du leverer behandles av Akzo Nobel Decorative Coatings AB som er ansvalig for personopplysningene. Det betyr at Akzo Nobel Decorative Coatings AB har ansvar for at dine opplysninger behandles i henhold til lov om personvern. Vi anvender og deler opplysningene med Change for å finne vinnerene. Mailadressen vil lagres etter avsluttet konkurransen for å kunne sende nyhetsbrev og informasjon om andre nyheter fra Akzo Nobel Coatings AS.

Les mer om hvordan vi håndterer dine opplysninger

Fortrolighetspolicy:
Ditt personvern er viktig for oss. I denne fortrolighetspolicy beskrives hvilke personopplysninger som Akzo Nobel Decorative Coatings AB samler inn fra deg, hvordan vi interagrerer med deg og hvordan vi anvender disse opplysningene.

Personopplysninger vi samler inn og hvordan vi anvender de:
Change anvender innsamlet data (navn og e-post/telefon) for at vi skal kunne sende ut gevinsten om du vinner. Vi får informasjon ved at du fyller ut dine opplysninger på kampanjesiden.

Hvordan vi deler dine personopplysninger:
Akz Nobel Decorative Coatings AB anvender og deler opplysningene med Change (for administerering og utsendelse av eventuell gevinst).

Tilgang til dine peronopplysninger:
Vennligst kontakt post@nordsjo.no om du ønsker å få tilgang til, utlevere, korrigere eller slette personopplysninger vi har lagret. Du kan også innlevere, kreve begrensning eller tilbakekalle ditt/dine samtykke når som helst. Du kan også klage dette inn om du vil fremføre grunner til vår behandling av personopplysninger.

Hvordan oppbevarer vi personopplysninger:
Tjenester og produkter vi anvender for å bearbeide og lagre dine personopplysninger finnes i EU. Det sikrer at våre leverandører også følger lov om GDPR. Detaljert redegjørelse fås: Akzo Nobel Decorative Coatings AS og Change Reklamebyrå AB.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play