Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Effektiv håndverk

Et lønnsomt helhetskonsept for profesjonelle malere. Når du er Nordsjö-partner, hjelper vi deg med å få gjort mer – på kortere tid og med et bedre resultat. Profesjonelle malere som jobber effektivt, sparer både tid og penger. Effektivt håndverk er et helhetskonsept som gjør hverdagen din enklere. Vi tilbyr deg svært gode produkter, verktøy og maskinelt utstyr. I tillegg gir vi informasjon om effektive og ergonomiske arbeidsmetoder, og holder kurs på løpende basis. Vi vil hjelpe deg med å arbeide sikrere, bedre og mer effektivt. Til sammen bidrar dette til å utvikle virksomheten din, slik at også lønnsomheten blir bedre. Vi arbeider målrettet for å finne smarte løsninger som gir deg fornøyde kunder.

Følg oss på Facebook for tips innen Effektivt Håndverk

#challengeyourselfbynordsjo #nordsjoeffektivthåndverk #nordsjoprofessional

Som man sparkler få man slipe

Gjennom å jobbe med effektivt verktøy får du et bedre resultat med mindre mengde sparkel og færre kanter å slipe. Det er ofte en fysisk ....

Sprøyt et perfekt resultat

Nordsjö Professionals sortiment egner seg spesielt godt til å sprøyte. Da tar du hensyn til kroppen, spesielt nakke og skuldre.

Miljø og helse

De fleste av Nordsjö Professionals produkter er vanntynnbare men det er likevel viktig å beskytte huden for malingssøl.

Vår tradisjonelle effektive verktøy er fremdeles vårt helhetskonsept

 

Profesjonelle malere som jobber effektivt, sparer både tid og penger. Effektivt håndverk er et helhetskonsept som gjør hverdagen din enklere. Til sammen bidrar dette til å utvikle virksomheten din, slik at også lønnsomheten blir bedre. Vi jobber målrettet for å finne smarte løsninger som gir deg fornøyde kunder.

Effektive verktøy for håndverkeren

 

Målet med Effektive verktøy er å gi deg en bedre arbeidshverdag med enklere arbeidsmetoder. Vi anbefaler kombinasjoner av arbeidsmetoder og produktersom gir tidsgevinst, bedre sluttresultat og ivaretar helse og miljø.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....