Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7

Våre mest slitesterke akryl veggmalinger noensinne

Nordsjö Professional Rezisto 5 og 7 er miljømerkede, vanntynnbare veggmalinger med et ekstra nivå av Stain Resistance-formulering for overflater og miljøer som skal tåle en høy belastning. Bortsett fra en langvarig holdbarhet får man en perfekt, jevn finish i både lyse og mørke farger, til og med i slepelys. Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 gir overflaten en effektiv motstand mot at smuss og flekker trenger inn, hvilket gjør at det er lettere å rengjøre den malte flaten. I en sammenlignbar test mellom Nordsjö Professional Rezisto 5 og fire andre likeverdige konkurrerende produkter på det nordiske markedet, viste resultatet at malingen har den beste flekkmotstanden (Stain resistance); egenskapen i å motstå nedsmussing fra vanskelige flekker og hvor enkelt den malte flaten kan tilbakestilles bare med vask. 

Les mer om hvordan Nordsjö Professional Rezisto 5 ble i ”Best-i-test” i testene som ble gjennomført av det uavhengige, statlig eide forskningsinstituttet RISE Research Institutes of Sweden.

Fra skolekantiner og hotell til vanlige private kjøkken 

Med sin flekkavvisende egenskap er Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 spesielt utviklet for flater som vaskes ofte. Den er derfor optimal å bruke i offentlige miljøer, men fungerer like bra i private hjem, f.eks. i kjøkken, gang og stue der veggene kan trenge en vask i ny og ne.

nordsjo_professiona_rezisto_easy_clean_7

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 er til maling innendørs og egner seg til både nybygg og restaurering av vegger som krever en motstandsdyktig overflate på f.eks. puss, betong, lettbetong og bygningsplater av ulike slag. Produktene påføres med rull, pensel eller sprøyte og leveres i 2.5L og 10L emballasje, og som ferdig brukket i S 0500-N i begge størrelser og glanser. Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 er Svanemerket.

nordsjo_professiona_rezisto_easy_clean_7

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 produktegenskaper:


 
  • Fin greng, utflyt og farge
  • Utmerkede påføringsegenskaper
  • Fyldig og meget god dekkevne, selv i mørke farger
  • Ingen rullegater eller skjolder
  • Perfekt finish i både lyse og mørke farger
  • Stain resistante formula:
  • Motstandsdyktig mot smuss og flekker
  • Vaskbar - vaskeklasse 1
  • Miljømerket med Svanen, oppfyller kravene i Breeam Nor
Abonner på nyhetsbrev for håndverkeren

Abonner på nyhetsbrev for håndverkeren

Motta nyheter, kampanjer, konkurranser og les bransjerelaterte artikler

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....