Fargekart

Kontakt oss for mer informasjon

 

 

 

 

 

 

 

img1

Nordsjö Professional App

Nordsjö Expert App er den ultimate appen for deg som er professionell maler. Funksjonene i appen er utformet for at du skal ha et komplett verktøy i baklommen når du er ute på oppdrag. Du har tilgang til Nordsjö Professionals komplette produktsortiment, fargekolleksjoner, produktinformasjon, malingskalkulator og datablad som du enkelt laster ned og sender videre til din kunde.

img2

Fargevifter

Nordsjö tilbyr i dag et bredt utvalg fargevifter for både innendørs og utendørs maling. Kontakt din forhandler for mer informasjon.

img3

Fargekart

Kontakt oss for mer informasjon

img4

Capsure

Med dette instrumentet kan du raskt måle fargen på ulike overflater og finne den fargen som ligger nærmest blant våre Nordsjö-produkter.

img4

ACC fargesystem og 5051 Index

AkzoNobels fargesystem ACC flere enn 6000 farger og representerer tre egenskaper: fargetone, metning og lyshet. I fargeviften 5051 har fargespesialister fra AkzoNobel nøye utvalgt farger i denne fargekolleksjonen.

 

img4

NCS fargesystem og kolleksjon

NCS-systemet er baseret på, hvordan vi oppfatter farve visuelt - det er en global standard til å definere, kvalitetssikre og kommunikere farve.

 

Nordsjö Professional Expert App appstore google play