star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Malermaster referanseprosjekt

Proffmalerens sparkel

Arbeid Kunde Bedrift

Midt i lunsjen fikk vi en prat med Kenneth Grøtteland i Malermester Peder Vik om deres erfaring av sparkel. Kenneth har jobbet som maler i 12 år, og tok Mesterbrevet for snart 2 år siden.

Sparkling av tak malermester Peder Vik
Sparkelen de velger i Stavanger

Hva er grunnen til at dere velger å bruke Professional Multisprøytesparkel fra Nordsjö?

- Produktet er veldig smidig og lett å jobbe med. Vi ungår remseslipp under innsparkling. Dvs. at når papirremsen/joint-tapen sparkles inn mellom skjøtene sitter den godt. Det er faktisk noe vi ikke har opplevd siden vi gikk over til denne sparkelen.

Hva skiller denne fra annen sparkel?

- Den er veldig lett å slipe og sparer oss for mye tid. Når man f. eks. skal slipe et stort stuetak, og sparkelen man bruker er hard, tar det veldig lang tid å bli ferdig. Men med Multisprøytesparkel fra Nordsjö, som er god å jobbe med, går jobben fortere og vi sparer både tid og ikke minst fysisk slitasje på skuldre.

Noen flere spesielle egenskaper du vil trekke frem?

- En stor fordel med denne er at vi kan bruke produktet på alle tre sparkelstrøkene/behandlingene, fra start til slutt. En fin “allrounder”. I tillegg er dette et produkt som kan brukes både med rulle, i sprøyte og for hånd, noe som gir oss mer fleksibilitet når vi jobber.

Så hva er da din konklusjon?

- Vi er veldig glad i Multisprøytesparkelen fra Nordsjö. Etter at vi ble tipset om denne kommer vi aldri til gå tilbake til andre produkter

Malermester Peder Vik

Malermester Peder Vik ble startet av to malere i 1998 og har, vokst seg til 20 malere i dag. De jobber mest med nybygg (prosjekter), men tar også på seg en del rehabilitering og oppussing, både privat og prosjekt. I tillegg har de to ansatte som legger gulvbelegg.

Nordsjö Professional Multisprøytesparkel

Nordsjö Professional Multisprøytesparkel

 • Hvit lett allround sprøytesparkel tilpasset for maskinell bruk
 • Perfekt for ilegging av papirremse og helsparkling av gips
 • Lett å slipe og sparer deg for tid
 • Les flere artikler

  Tips til markedsføring i sosiale medier

  Styrk omdømmet med markedsføring i sosiale medier

  Les mer
  Arbeidsomfang og prosjektplaner

  Hvordan utforme en perfekt prosjektplan

  Les mer
  Lage et arbeidsomfang og kundeavtaler for maleoppdrag

  Slik lager du kundeavtaler

  Les mer
  Få den perfekte kundehenvisningen for malerfirmaet ditt

  Få den perfekte kundehenvisningen

  Les mer