Et hotellrom med stripete vegg

Forbedre lokaler til hotell-, restaurant- og reiselivsbruk med Årets farge fra Nordsjö

Buzz- og Flow-paletten kan øke verdien på bygg til hotell-, restaurant- og reiselivsbruk ved at de utstråler energi og balanse.

For å tiltrekke kunder til lokalene sine må hoteller, restauranter og reiselivsbedrifter sørge for varme, innbydende rom, der folk ønsker å oppholde seg og slappe av.

Buzz-palettens glade farger er inspirert av det yrende livet i en blomstereng og er perfekte for å tilføre varme og energi til et rom. Kombinert med Nordsjö Årets farge, Wild WonderTM, kan de skape en ideell setting, hvor folk kan knytte kontakter og samarbeide.

Flow-paletten, som består av strandinspirerte fargetoner, fanger naturens rytmer – årstidene, tidevannet, livets sykluser – og gir rommet en flytende, balansert følelse. Forskning viser at det å skape en forbindelse til naturen kan bidra til at vi slapper bedre av,1 og disse rolige, naturlige fargene kan derfor bidra til å oppnå dette på hoteller, restauranter og reiselivslokaler.

Disse fire fargevalgene bruker Nordsjö Årets farge, Wild WonderTM, og Buzz- og Flow-paletten kan tilføre merverdi til bygg til hotell-, restaurant- og reiselivsbruk ved å skape omgivelser, hvor gjestene ønsker å oppholde seg og slappe av.

1. Why the Hospitality Industry needs Biophilic Design, Journal of Biophilic Design, 2021

Et glad og harmonisk rom

 

De varme, positive rosatonene i Buzz-paletten vår bidrar til en optimistisk og glad atmosfære. Ved å kombinere dem med duse, nøytrale toner, som f.eks Nordsjö Årets farge, Wild WonderTM kan du skape harmoniske omgivelser folk ønsker å oppholde seg i.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Street View B1.18.51
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En vegg malt i to rosatoner med en buegang som fører til et annet rom

En virkningsfull fasade 

 

Inspirert av naturens yrende liv kan de komplementære positive tonene i Buzz paletten tilføre en følelse av glede og harmoni til en bygningsfasade. Ved å male rekker med balkonger i ulike lyse farger, sammen med Wild WonderTM kan du få enhver bygning til å skille seg ut og bli minneverdig.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Coastal Beige E1.08.69
Nordsjö Deepest Soil D6.38.51
Nordsjö Wild Wonder  G0.16.68
Nordsjö Dark Flame D1.43.36
Deep Montpellier F8.31.69

En hotellfasade med rekker med balkonger malt i forskjellige farger.

Rom til å slappe av i

 

Inspirert av tidevann, bølger og jordens naturlige rytmer kan strandfargene i Flow-paletten vitalisere hotellrom. Her omslutter en dypblå vegg rommet, mens den hvite veggen bak sengen bidrar til en balansert fargekombinasjon, noe som gir en avslappet og behagelig følelse.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Silver Trophy TN.01.71
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Blue Temptation T0.11.31

Et soverom malt i hvitt og dypblå

Et rolig sted å koble av

 

De vitaliserende egenskapene til lokaler til hotell-, restaurant- og reiselivsbruk kan forsterkes ved å bruke duse, flytende farger. Dette bassengområdet kombinerer Wild WonderTM med varme nøytrale farger fra Flow-paletten for å skape en rolig og behagelig følelse – noe som passer perfekt til det klare vannet og den blå himmelen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Utopia F0.03.66
Nordsjö Ghost Grey 0N.00.78

Et bassengområde på et hotell med vegger malt i forskjellige blokkfarger.
Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Fetching the data, plz wait..