Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Nordsjö Professional App

Nordsjö Expert App er den ultimate appen for deg som er professionell maler. Funksjonene i appen er utformet for at du skal ha et komplett verktøy i baklommen når du er ute på oppdrag. Du har tilgang til Nordsjö Professionals komplette produktsortiment, fargekolleksjoner, produktinformasjon, malingskalkulator og datablad som du enkelt laster ned og sender videre til din kunde.Prosjekthåndtering

Håndter dine prosjekter gjennom å lagre notater, produkter, farger og bilder på ett og samme sted for rask tilgang hvor du enn er. Prosjekthånteringen forenkler blant annet planlegging av produktinnkjøp og fakturering.

 

 

Oversikt over produkt og datablad

Få all informasjon om Nordsjö Professionals produkter, f.eks. teknisk informasjon, tekniske datablad og sikkerhetsdatablad. Disse kan du laste ned og arkivere sammen med dine prosjekter og sende videre til kunden.

 

Visualiser fargen ”live” eller lagre bilder med fargeforslag

Med hjelp av visualiseringsverktøyet kan du direkte se hvordan fargen ser ut på veggene, i et foto eller til og med som en video. Lagre bildene sammen med et prosjekt eller send til din kunde.

 

Fargeutvalg og -kombinasjoner

Din kunde har kanskje allerede en favorittfarge på en prøve eller et bilde? Sammen kan dere finne nærliggende farger med hjelp av fargevelgerhjulet og du kan matche med ulike komplementærfarger. Få tilgang til fargene i fargesystemene ACC, NCS og RAL.

 

Finn en forhandler

Søk etter forhandler nær deg og få tilgang til kontaktinformasjon og kart.

 

Fakta om Nordsjö Professional App

Nordsjö har nå lansert den banebrytende appen for den profesjonelle maleren: Nordsjö Professional Expert app, som for første gang gjør det mulig å se fargen på veggene dine i sanntid, før du har malt et eneste strøk. Appen er gratis og fås nå både til smarttelefoner og nettbrett på App Store og Google Play.

Nordsjö Professional Expert app er en nyskapende app som gjør bruk av «augmented reality»-teknologi. Den gjør det mulig å se resultatet av malingen før man begynner på selve malejobben. Visualiseringsfunksjonen viser hvordan et hundretalls farger ser ut på veggene i det rommet brukeren befinner seg i. Du kan derfor benytte appen mens du står hjemme hos din potensielle oppdragsgiver. Den smarte appen kan skille ut møbler og annen innredning fra veggene og male rundt dem når du flytter smarttelefonen eller nettbrettet rundt i rommet. Du kan raskt og enkelt bytte mellom ulike farger, og makeringsteip-funksjonen gjør det mulig å dele opp veggene i ulike områder og male dem i ulike farger for å se hvordan fargene fungerer sammen. 

Nordsjö Professional Expert app

Nordsjö Professional Expert app

Et praktisk redskap som du alltid har tilgjengelig i baklommen!

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....