Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Ved å støtte MENNESKER, minske vår påvirkning på PLANETEN og stadig fornye oss for å tilby våre kunder bæredyktige og holdbare MALINGER og overflatebehandlinger gjør vi vår del for å skape en holdbar og miljøvennlig verden

Vi sikter mot en holdbar og miljøvennlig fremtid

Vår drivkraft for maling går tilbake til 1646. Siden da har vi anvent våre malinger og overflatebehandlinger for å beskytte og løfte frem alt vi og våre kunder bryr oss om. 

På Nordsjö Professional er vi overbevist om at en holdbar og bæredyktig fremtid skapes ved å bruke handlekraft og ikke kun ved å drømme om det. Vi vet at vi er på vei mot en bedre fremtid gjennom valg vi tar hver dag. Ved å støtte MENNESKER, minske vår påvirkning på PLANETEN og stadig fornye oss for å tilby våre kunder bæredyktige og holdbare MALINGER og overflatebehandlinger gjør vi vår del for å skape en holdbar og miljøvennlig verden. 

PeoplePlanetPaint bærekraftig og holdbar utvikling innenfor maling, oppussing og renovering

Bærekraft er integrert som en naturlig del i alt vi gjør

Vi streber etter å være ledende i bransjen ved å være banebrytende i en verden av muligheter, ved å styrke mennesker, redusere vår innvirkning på planeten og konsekvent innovere for å levere de mest bærekraftige løsningene for våre kunder. Som en del av AkzoNobel er vi med på tiltakene som vi stolt allerede har fått internasjonal anerkjennelse for. Det er derfor vi kaller vår tilnærming til bærekraftig virksomhet: People. Planet. Paint.

Våre ambisjoner for 2030

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....