Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Bergen med Rezisto Easy Clean

Eksklusivt funkishus i Bergen

Da det eksklusive funkishuset i Bergen skulle males ble det stilt høye krav til en skjoldfri og sømløs overflatebehandling. – Dette er et unikt prosjekt som vi er veldig stolte av å ha vært med på, sier malermester Celik Hysa. 


 

Fikk i oppdrag å male denne unike funkisboligen

– Vi liker å levere kvalitet, og det fikk vi være med på her, sier Celik Hysa. Han er malermester og daglig leder i Hysa Malerfirma, som har spesialisert seg på å male funkisboliger. Nylig fikk de oppdraget med å male et nybygd funkishus på Eidsvåg nord for Bergen sentrum. Boligen ligger med utsikt utover innseilingen til Bergen og eies av en lokal eiendomsmegler. 

Malermester med Rezisto Easy Clean 5

Mye lys og store flater

Funkisboligens fargevalg ble tatt av prosjektets arkitekt, men Hysa kom med klare innspill når det gjaldt hvilke produkter som skulle benyttes. Det imponerende funkishuset har store vindusflater og stort lysinnslipp, derfor var kravet høyt til at malingen skulle gi et skjoldfritt resultat uten synlige skjøter på de store veggflatene. 

– Det var viktig å velge en maling som tåler vask og vedlikehold, og som er skjoldfri, selv i sterkt lys. Med vindusflater som går fra tak til gulv, og utbredt bruk av ledstriper og ledlys, så kommer alle detaljer til syne. Boligen er også listfri, både rundt vinduer og dører, forteller Hysa. 

Skoldfrie vegger

Vaskbart og skjoldfritt

Valget falt på Nordsjös nye maling Professional Rezisto 7 som er enkel å rengjøre, gir et sømløst resultat på veggen og har god dekkevne. Celik Hysa har brukt produktet tidligere og er godt fornøyd med hvordan malingen er å jobbe med. 

– Professional Rezisto 7 gir en svært god finish, uten skjolder, og er samtidig veldig lett å legge på, sier Hysa. Han har foretrukket maling fra Nordsjö helt siden han startet for seg selv for mer enn ti år siden. 

– Nordsjö har produktene vi er vant til å jobbe med og som vi vet at vi kan levere et godt resultat med, uten reklamasjoner. Det liker vi godt, sier han. 

 

Malingen av funkisboligen tok to og en halv måned og Hysa er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Det samme er kunden.

– Det har krevd sin håndverker dette prosjektet, og jeg er stolt av hvordan vi har løst oppdraget. Det har blitt en imponerende god finish og gutta har gjort en kjempejobb. Kunden er også fornøyd, og huset har både blitt filmet og tatt bilder av, sier Hysa. 

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5

Innovativ maling

– Dette var en stor og krevende jobb som stilte høye krav både til håndverkere og produktene som ble brukt. Celik Hysa og gjengen hans leverer alltid en eventyrlig kvalitet på jobbene de gjør, og funkishuset på Eidsberg er ikke noe unntak. Det har blitt en helt nydelig bolig med flotte overflater, sier Kenneth Bondehagen, salgsrepresentant for Nordsjö Proff på Vestlandet. 

Han anbefalte å bruke Nordsjö Professional Rezisto 7 på prosjektet i samråd med Celik Hysa og kunden, og etter flere oppstrøksprøver. 

– Det er en maling som er veldig god å jobbe med. Den er lett å påføre, har god dekkevne og er fullstendig skjoldfri. Samtidig er Professional Rezisto 7 det mest vaskbare og robuste produktet på markedet. Får du flekker på veggen kan du enkelt vaske det bort med nesten hva som helst, forteller Bondehagen. 

Han opplever at malermesterne som har tatt i bruk det nye produktet er svært fornøyd med malingens egenskaper.

– Det har jo vært en bransjeutfordring at flere og flere ønsker seg mørke og matte vegger, helt til vi kom med denne malingen, sier han. 

Faktaramme

Hysa Malerfirma ble etablert i Bergen i 2011 og har fem ansatte. De retter seg først og fremst mot privatmarkedet og har spesialisert seg på overflatebehandling i funkishus. Nordsjö Professional Rezisto 7 er en miljømerket vanntynnbar veggmaling med en Stain Resistance-formulering for overflater og miljøer som skal tåle stor belastning. Malingen gir en effektiv motstand mot smuss og flekker, som gjør at det er lettere å rengjøre den malte flaten. I tillegg til langvarig levetid får du en jevn finish i både lyse og mørke farger, til og med i slepelys. Med sin flekkavvisende egenskap er Nordsjö Professional Rezisto 7 spesielt utviklet for flater som vaskes ofte og er derfor optimal å bruke i offentlige miljøer, men fungerer like bra i private hjem, slik som i kjøkken, gang og stue der veggene kan trenge en vask i ny og ne.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Henter dataene, vennligst vent...