Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Fra grå andunge til spennende signalbygg

best case sandvika gult fasadebygg

I Løxaveien på Rud i Bærum ligger et bygg det nesten er umulig å ikke legge merke til. Bygget, som består av 3300 kvadratmeter med knallgule og grå metallplater, tilhører utleielageret Second Space og har nylig gjennomgått et realt ansiktsløft. 

second_space_nordsjo_professional

Overflatebehandling av eksisterende metallplater

Det var Regnbuen Malermesterbedrift AS i Oslo som vant anbudet på drøyt 1,2 millioner kroner på vårparten i fjor. Oppdraget, som i all hovedsak gikk ut på overflatebehandling av eksisterende metallplater på byggets fasade, var midt i blinken for Regnbuen Malermesterbedrift AS. Prosjektleder og malermester Geir Michaelsen forteller at de allerede under anbudsprosessen tok kontakt med Kim Telle, malermester og key account manager pro i Nordsjö, for bistand på befaring.

Pronex AS, en malerbedrift med spesialisering på overflatebehandling med sprøyte, er en av Regnbuens Malermestermesterbedrifts faste samarbeidspartnere

- Det kan være litt utfordrende å avdekke hva som trengs av behandling på metallplater. Nordsjö hjalp oss derfor med teknisk vurdering av underlaget og kom med råd for produktvalg og hva vi burde ha med i tilbudet vårt, sier Geir, som har samarbeidet med Nordsjö og Kim Telle i en årrekke. 

- Det er alltid greit å ha med leverandørene på befaring, da de besitter en helt egen kompetanse, tilføyer han. 

Nært samarbeid på tvers

Pronex AS, en malerbedrift med spesialisering på overflatebehandling med sprøyte, er en av Regnbuens Malermestermesterbedrifts faste samarbeidspartnere. Da jobben i Løxaveien skulle utføres, var det derfor helt naturlig for Geir å ta kontakt med Pronex og daglig leder Mathias Vedvik. 

- Pronex er rett og slett veldig dyktige, med god erfaring fra en rekke store prosjekter. Å kunne samarbeide med hverandre på tvers er gull verdt, sier Geir, som hadde Mathias som lærling for 23 år tilbake. 

- Jeg har selvsagt trent ham opp godt, ler Geir.

- Vi har holdt kontakten og har et veldig godt samarbeid med både Geir og flere av de andre prosjektlederne i Regnbuen. Det samme gjelder Nordsjö og Kim Telle, som aktivt følger opp på prosjektene og veileder med de rette produktene, tilføyer Mathias. 

 

Også Kim Telle understreker viktigheten av å knytte kontakt på tvers i proffbransjen. 

- Vi i Nordsjö har over mange år opparbeidet gode og tette relasjoner til både Regnbuen Malermesterbedrift og Pronex. Som leverandør er det viktig at bedriftene jobber aktivt sammen med oss på produktopplæring og beskrivelser på større prosjekter. Dette har fungert veldig godt, og vi tror det er nøkkelen til felles suksess, sier han.  

Gulmalt fasadebygg i metall

Gikk for tre nøkkelprodukter fra Nordsjö

I «Prosjekt Løxaveien 13» skulle drøyt 3300 kvadratmeter overflate av metallplater behandles, i tillegg til flere porter og dører. Oppdraget, som ble påbegynt 9 juni 2021, ble ferdigstilt 14 august. 

Det ble tatt i bruk tre nøkkelprodukter fra samme produktserie på prosjektet: Nordsjö Professional Metal Primer, Nordsjö Professional Metal Facade og Nordsjö Professional Traditional Metal Primer. Platene ble malt opp i Second Spaces identitetsfarger, som er knallgult og mørkegrått. 

Gikk for tre nøkkelprodukter fra Nordsjö

- Dette er en produktserie som er spesielt godt egnet for platefasader av for eksempel metall, stål og aluminium. Nordsjö Professional Traditional Metal Primer er en grunning til områder spesielt utsatt for rust. Nordsjö Professional Metal Primer er en grunning for ikke-rustende overflater som aluminium. Den gir også god vedheft til underlaget, før overflatene males med Nordsjö Professional Metal Facade, som er toppstrøket, forklarer Kim Telle. 

Nordsjö Professional Metal Facade er en utvendig akrylmaling spesielt godt egnet til platefasader. Produktet har høy farge og glansbestandighet, og gir god beskyttelse mot vær og vind. Resultatet blir en enestående flott finish.

- Dette produktet oppfyller også kravet til miljømerket Svanen, tilføyer Kim. 

Mathias Vedvik i Pronex AS er svært godt fornøyd med valg av produkter. 

- Nordsjö Professional Metal Facade er et nisjeprodukt spesielt designet for etterbehandling av metallplater. Produktet har usedvanlig gode heftegenskaper, og sluttresultatet gir en jevn og glatt flate med pen og nøytral glans, sier han. 

Geir i Regnbuen er også full av lovord om Nordsjös produkter. Han trekker også frem den gode oppfølgingen fra Nordsjö. 

- Det er godt å ha en stor leverandør i ryggen som man kan stole på, både når det kommer til oppfølging underveis og ikke minst de faglig korrekte tekniske rapportene som de har. Det er tross alt vi som får oppdraget som skal ha navnet vårt på leveransen, og da er det svært viktig for oss at vi leverer i henhold til avtale.

- Oppdragsgiver er også veldig fornøyd. Dette er et bygg som ligger langs motorveien fra Sandvika mot Hønefoss, og som nå nærmest er blitt et landemerke, avslutter Geir tilfreds. 

Fakta Pronex AS 

 

  • Etablert i oktober 2016 med en fast stab på 5-10 mann
  • Har spesialisert seg på de fleste overflatebehandlinger som utføres med sprøyte
  • Tilbyr alt av innvendig og utvendige malearbeider med hovedfokus på større produksjonsjobber, som regel næring, industribygg og borettslag

 

Regnbuen Malermesterbedrift AS 

 

  • Etablert i 2002, feirer derfor 20 års jubileum i 2022
  • Har over 70 ansatte hvor 12 er prosjektledere med ulik spisskompetanse
  • Tilbyr alt av innvendig maling, maling av trehus, gulvlegging og tepper, fasaderehabilitering, flisarbeider, universal utforming og gulvsparkling. 
  • Hovedkontor i Oslo med avdelingskontorer i Follo og Indre Østfold 
  • Er en del av Håndverksgruppen, som er Norges ledende kjede med over 61 selskaper og 1700 ansatte
  • Medlem av Malermestrenes Landsforbund (MLF) og er miljøsertifisert, våtromsertifisert og medlem av Startbank
Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....