Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Nordsjö Professional P6 Alive kirken

Gode kunderelasjoner gjør at Nordsjö Pro-selgerne utmerker seg

Kundeforholdet og det nære samarbeidet var avgjørende da Nordsjö Professional fikk jobben med å sette farge på både inn- og utsiden av de sju nye leilighetene på Klädesholmen.

I mai hadde tiden kommet for å male det nyoppførte leilighetsbygget som ligger ved strandpromenaden på den lille øya Klädesholmen, i Tjörn. Tidligere lå den gamle hermetikkfabrikken Svalan her. Den har gitt navnet videre til borettslaget som i dag eier komplekset med to- og treromsleiligheter, og flerplansleiligheter, i Strandgatan 67.

Klädesholmen er kjent for sine trivelige smale smug og tettliggende trehusbebyggelse i typisk Bohuslän-stil, hvor mange fasader er malt med en rød komposisjonsmaling (Falu rødmaling). I prosjektet Svalan ble det Nordsjös Supermatt som fikk dekke fasaden, fordi kvaliteten på malingen passer godt til klimaet på øya. Mens en rød komposisjonsmaling ofte må males på nytt etter tre til fem år, har Nordsjös Supermatt en levetid på ti år.

Men det var ikke bare fasaden på det nybygde huset som skulle males. Alle de sju andelsleilighetene skulle også males innvendig, og det var BT Måleri som tok seg av begge deler med hjelp fra Nordsjö Pro-selgerne Karlo Pulic og John Sandholm. Nordsjö Professional ble involvert på et tidlig stadium, og dette førte til et nært samarbeid gjennom hele prosjektet. BT Måleri har vært fornøyde kunder i et par år allerede og har stor tiltro til fagkunnskapen hos Nordsjö Professionals, som leverte alt av maling og sparkelmasse.

Klädesholmen er kjent for sine trivelige smale smug og tettliggende trehusbebyggelse i typisk Bohuslän-stil
BT Måleri Nordsjö Professional

– Vi synes det fungerer kjempebra å samarbeide med Nordsjö. Først og fremst har vi et veldig godt forhold til selgerne, de er alltid lydhøre og imøtekommende, sier Bajram Tabaku, adm. dir. i BT Måleri.

Nordsjö Professional 7
Bajram Tabaku, adm. dir. i BT Måleri

Fordi de store moderne vinduene i leiligheten slipper inn mye lys, ble veggene inne i alle leilighetene helsparklet før det første strøket med maling ble påført. For å få en best mulig overflate på de lyse veggene, og en jevnere fordeling av maling, anbefalte Karlo og John å bruke grunning før veggen ble malt med Nordsjö Pro 7.

– Planen var først å bare male to strøk med Nordsjö Professional 7, men etter sparkling blir det vanskelig å unngå en ujevn overflate med det vi kaller topper og daler. Vi foreslo derfor å grunne med ett strøk Nordsjö Professional Grund+, for å skjule eventuelle ujevnheter på en best mulig måte, sier Karlo.

Karlo har selv arbeidet som maler i mange år og har brukt mye maling fra Nordsjö Professional i jobben. Han hadde god kontakt med selgerne, og for fem år siden tok han steget fra å være maler til å bli en del av Nordsjös selgerteam.

– Jeg hadde jobbet som maler siden 1989, og hadde bare gode erfaringer med selgerne hos Nordsjö. Det endte med at de ba meg begynne å jobbe hos dem, sier Karlo.

Karlo Pulic Norrdsjö Professional
Nordsjö Professional 7

Og slik ble det. Inntil nylig har han vært den eneste Pro-selgeren i Bohuslän, men nå som John er med på laget betyr det at de kan ta seg av flere kunder og få en større kontaktflate. 

– Siden Karlo også tidligere har hatt et veldig godt forhold til BT Måleri, har vi samarbeidet om dette prosjektet, før jeg overtar dem som kunde. Det er svært verdifullt med et godt kundeforhold for det videre samarbeidet, sier John, som har gått fra byggebransjen, til IT, for så å snu. – Jeg ville tilbake til bygge- og malerbransjen og synes AkzoNobel er et veldig spennende firma. Nå har jeg vært her i åtte måneder og det kjennes kjempebra.

John Sandholm Nordsjö Professional

Nordsjö Professional 7

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....