Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Trondeim med Rezisto Easy Clean

Vaskbare vegger i spreke farger på Leangen legesenter

Alle rom i Leangen legesenter fikk fine farger på veggene, som nå har blitt matte og vaskbare. Nye Nordsjø Professional Rezisto 5 viste seg å være perfekt for dette oppdraget, sier malermester Knut Erik Talseth.


 

Farger, matt og vaskbartDa vegger og tak på Leangen legesenter på Lade i Trondheim skulle males ønsket ARC Arkitekter at pasienter og ansatte skulle oppleve økt trivsel gjennom godt planlagte fargevalg. Til forskjell fra fargeløse og sterile legesentre, der hvite vegger preger venterom og legekontor, var fargekodene mange og gjennomtenkte. Samtidig ble det stilt høye krav til at alle legesenterets overflater skulle være vaskbare og skjoldfrie. 

– Det er jo litt morsommere å få male andre farger enn bare eggehvitt, som det har vært mye av de siste 20 årene. Det blir litt mer håndverk ut av det, sier Knut Erik Talseth, malermester og daglig leder i Malermester Talseth & Husby AS. De fikk i oppdrag å sparkle og male det nye legesenteret, der både legekontor, venterom og korridorer skulle males i grønne, blå, oransje og beige toner, med fondvegger i sterkere farger.

Nye Nordsjö Professional Rezisto 5Nordsjö Professional Rezisto 5 ble valgt til jobben, en matt maling beregnet for overflater og miljøer som skal tåle stor belastning. Det var Talseths første oppdrag med det nye malingsproduktet, og ifølge ham stod det til forventningene, både når det gjaldt påføringen og det ferdige resultatet.

– Malingen flyter godt ut, den dekker bra og det er lett å få til en jevn fin overflate. I tillegg er den vaskbar og motstandsdyktig mot berøring, noe som var spesielt viktig i dette oppdraget, ettersom det var snakk om et legesenter, forteller Knut Erik Talseth.

 

Han er svært fornøyd med resultatet og skal snart i gang med å male et legesenter på Melhus der de har latt seg inspirere av prosjektet på Lade. 

– Det ble jo utrolig fint. Og kunden er kjempefornøyd, sier Talseth. 

Rezisto i fondvägg

Vår beste veggmaling noensinne


– En så lav glansgrad i sterkere farger har tidligere gitt høy risiko for skjolder og synlige striper etter berøring, men Nordsjö Professional Rezisto 5 har en mye høyere toleranse, så da slipper du det problemet, sier Jørgen Blomstrøm, distriktssjef for Proff Nordsjö i Midt-Norge. Han har allerede fått positive tilbakemeldinger på den nye malingen fra flere kunder.

 

Nordsjö Professional Rezisto 5 er også drøy i bruk og maler flere kvadrat per liter enn en tradisjonell maling. 

– Den dekker svært godt og er lett å fordele utover både med rull og pensel, og ikke minst flyter den godt ut slik at du får et matt og jevnt utseende og du unngår rullegater på veggen, sier Blomstrøm, som selv har vært på besøk i det nye legesenteret i Trondheim.

– Det ser superbra ut. All ære til arkitekten for det bevisste fargevalget og til malerne for en svært god jobb, det ble veldig fint. Farger er viktig, det påvirker trivselen, sier han, og legger til at han opplever at det har blitt en økende trend i å ta i bruk mer farger de siste årene, i tillegg ønsker mange seg matte vegger. 

 

– Nordsjö Professional Rezisto 5 gir veggene et matt uttrykk, men samtidig får du et skjoldfritt resultat og en høy vaskbarhet og slitestyrke. Vi har ønsket oss et slikt produkt lenge, så vi føler at vi har fått en skikkelig tungvekter av en maling som huker av alle punktene på ønskelisten. Det er gøy å se at den slår an. Produktet har tydeligvis truffet godt i markedet, sier Blomstrøm. 

Rezisto mörka fondväggar och burkar

FaktarammeMalermester Talseth & Husby ble etablert i 1991 og har i dag 30 ansatte. Bedriften holder til på Ranheim og tar store og små oppdrag innen malerfaget i hele Trøndelag. 

Malermester Talseth & Husby er medlem av MLF, Trondheim maler- og byggtapetsermesterlaug, Håndverkerforeningen, NHO, miljøfyrtårn-programmet i Trondheim kommune og Malermesternes garantiordning. De garanterer også tarifflønn til alle sine ansatte. Nordsjö Professional Rezisto 5 er en miljømerket vanntynnbar veggmaling med en Stain Resistance-formulering for overflater og miljøer som skal tåle stor belastning. Malingen gir en effektiv motstand mot smuss og flekker, som gjør at det er lettere å rengjøre den malte flaten. I tillegg til langvarig levetid får du en jevn finish i både lyse og mørke farger, til og med i slepelys. Med sin flekkavvisende egenskap er Nordsjö Professional Rezisto 5 er spesielt utviklet for flater som vaskes ofte og er derfor optimal å bruke i offentlige miljøer, men fungerer like bra i private hjem, slik som i kjøkken, gang og stue der veggene kan trenge en vask i ny og ne.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....