Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Proffmalerens valg av takmaling

Arbeid Kunde Bedrift

Vi har tatt en kort prat med Simon Haugen i Sverresborg Malerservice AS på vei inn til et oppdrag om valg av takmaling. Simon har vært i bransjen i 12,5 år og jobber til daglig i service-avdelingen til Sverresborg Malerservice


 

Takmalingen de velger i TrondheimDere velger Nordsjö Professional Xtreme 1 takmaling når dere skal male tak. Hva er grunnen til det?

 

- Xtreme 1 takmaling er en jevnt over god takmaling som er veldig fin å jobbe med. Den gode dekkevnen gjør at vi sparer både tid og penger ved at vi ikke trenger å male så mange strøk. Xtreme 1 gir alltid et jevnt og fint resultat.

 

Hva skiller denne fra annen takmaling?

 

- I forhold til annen takmaling ligger denne på samme pris, men det at den blant annet gir bedre dekkevne er viktig.

 

Noen flere spesielle egenskaper du vil trekke frem?

 

- Xtreme 1 har lang åpentid. Dette er en viktig fordel for oss når vi maler et stort tak. Det gir oss gode muligheter for å kunne male taket “vått i vått” og på den måten ungår vi skjolder. (Malingen holder seg “åpen” lengre, slik at det er enklere å male deler av et tak av gangen.) I tillegg vil jeg trekke frem gode flekkegenskaper. Ved skader eller utbedring av små flekker slipper vi å male taket på nytt. Resultatet blir jevnt og bra ved kun å male små områder.

 

Så hva er da din konklusjon?

 

- Det er ofte de små detaljene som avgjør ved valg av produkt. Xtreme 1 har god dekkevne, er veldig fin å holde på med og spruter lite. I tillegg har den har lang åpentid og gode flekkegenskaper, noe som gjør valget enkelt for oss.

 

Sverresborg Malerservice AS

 

Sverresborg Malerservice AS har hovedkontor i Trondheim, men har i tillegg avdelinger på Røros, Oppdal og Stjørdal. De er ca 100 ansatte i malerbedriften. Sverresborg Malerservice AS er også en del av den landsomfattende kjeden Håndverksgruppen. (HG).
I Service-avdelingen er de 20-25 ansatte som jobber veldig selvstendig ute på oppdrag, enten alene eller i team på to og to. De er mye på farten og er gjerne innom flere oppdrag og kunder hver dag. De jobbere med alt mulig av oppdrag i litt mindre skala; oppussing hos privatpersoner, forsikringsjobber og større service-oppdrag. I tillegg til maleoppdrag gjør de alt av oppussing som gulvlegging og tapetsering.

Nordsjö Xtreme 1 takmaling

 

  • Matt og refleksfri takmaling
  • Meget gode refleksegenskaper
  • Velegnet for store tak
  • Lang åpentid
  • Miljømerket
  • Til puss, betong, lettbetong, bygningsplater av ulike slag, glassfiber mm.
  • Nordsjö Professional Expert App appstore google play
    Farger laster....