Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Rezisto Easy Clean 5 med emblem

Best-i-Test: Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5

For å styrke vårt belegg i at Nordsjö Rezisto Easy Clean 5 er vår mest slitesterke maling noensinne, har vi latt et uavhengig testinstitutt teste og vurdere den malte overflatens flekkmotstand (stain resistance).

Høye krav


Nordsjö Professional er et av Nordens ledende varemerker for produkter til profesjonelle malere med høye krav til funksjon og sluttresultat. Vi benytter uavhengig testing og sertifisering for å skape troverdighet i vårt budskap og et ekstra nivå av trygghet for brukerne av våre produkter.

Nordsjö Professional Rezisto 5, er en matt interiørmaling, som er spesielt utviklet for miljøer der det stilles høye krav til overflatens motstand mot flekker (stain resistance) og som har et klart definert behov for å kunne rengjøre de malte flatene.

For å styrke vårt belegg i at Nordsjö Rezisto Easy Clean 5 er vår mest slitesterke maling noensinne, har vi latt et uavhengig testinstitutt teste og vurdere den malte overflatens flekkmotstand (stain resistance) og sammenlignet resultatet med likeverdige interiørmalinger fra fire andre nordiske malingsprodusenter. Resultatet fra testen viser tydelig at Nordsjö Professional Rezisto 5 er best i test! 

Best-i-Test på hink

Slik ble testen gjennomført


Testen er gjennomført av RISE (Research Institutes of Sweden) på oppdrag av AkzoNobel/Nordsjö Professional og inkluderer Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og fire andre produkter med samme glans fra kjente varemerker, produkter som anbefales i miljøer der det stilles krav til smussavvisende og vaskbare flater.

Testen er utført i henhold til testmetode NS-EN ISO 2812-4:2017. De malte overflatene utsettes for nedsmussing av ketchup, rødvin, smør, olivenolje, te og kaffe. Etter 15 minutters eksponering tørkes testsubstansene bort, flatene blir vasket og tørket tørre. Deretter blir flekkene bedømt i henhold til NS-EN ISO 4628-1:2016 og rangert direkte etter 24 timer. 

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 utmerket seg klart som best i test, med den minste påvirkningen fra de testede substansene.

Her kan du lese testrapporten fra RISE.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....