Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

EFFEKTIVT HÅNDVERK

Et lønnsomt helhetskonsept for profesjonelle malere. Når du er Nordsjö-partner, hjelper vi deg med å få gjort mer – på kortere tid og med et bedre resultat. Profesjonelle malere som jobber effektivt, sparer både tid og penger. Effektivt håndverk er et helhetskonsept som gjør hverdagen din enklere. Vi tilbyr deg svært gode produkter, verktøy og maskinelt utstyr. I tillegg gir vi informasjon om effektive og ergonomiske arbeidsmetoder, og holder kurs på løpende basis. Vi vil hjelpe deg med å utføre arbeidet sikrere, bedre og mer effektivt. Til sammen bidrar dette til å utvikle virksomheten din, slik at også lønnsomheten blir bedre. Vi jobber målrettet for å finne smarte løsninger som gir deg fornøyde kunder


 

SIKRERE

Sikrere handler om at vi bryr oss om både mennesker og miljø. Sikrere er vår anerkjennelse av at profesjonelle malere ofte har utfordrende arbeidsvilkår. Det er vår plikt å minimere arbeidsmengden for å redusere den fysiske belastningen. Vi er også opptatt av å tilby løsninger og produkter som er bærekraftige for miljøet.

BEDRE

Bedre handler om den langsiktige målsetningen vår: å gå fra bra til perfekt. For produktene handler dette om vårt engasjement for å utvikle nyskapende produkter. For menneskene handler om at vi alltid tilbyr og opprettholder et relevant og høyt nivå av opplæring for våre ansatte og kunder.

 

MER EFFEKTIVT

Mer effektivt handler om å være så effektiv som mulig. Vi vet at for profesjonelle malere teller hvert eneste minutt. Dette er vi klar over, og vi arbeider hele tiden for å finne smarte løsninger og tilby verktøyer som gjør at kundene vår får gjort mer på kortere tid.

 

MER LØNNSOMT

Mer lønnsomt handler om å hjelpe kundene våre å utvikle sin egen virksomhet. Lønnsomhet er kjernen i Effektiv håndverk. Det er summen av å arbeide bedre, sikrere, smartere og raskere. Det er dette kundene våre kan forvente når de velger å samarbeide med Nordsjö Effektivt håndverk.

FORDELER MED EFFEKTIVT HÅNDVERK

For maleren

  • Positivt ved akkord og timebetaling
  • Bedre helse og ergonomi
  • Perfekt sluttresultat

 

For malerfirmaet

  • Høyere lønnsomhet og tidsbesparelser
  • Mulighet for å oppnå høy og jevn arbeidsflyt
  • Økt konkurranseevne

 

For regnskapet

  • Mulighet til å ta med flere objekter i regnestykket
  • Bedre marginer og større fleksibilitet
  • Sikrere og strammere prissetting
Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....