Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Nordsjö på Spotify

Arbeid Kunde Bedrift

La ikke det å male huset blir en sommerplage!Lytt til våre spillelister, kjenn energi og arbeidslyst trenge seg på og tenk på dagen når du blir ferdig og kan nyte synet at nymalt hus. Da kan så slappe av og fortsatt nyte musikken vi har samlet til deg.
For at resultatet skal bli så bra som mulig, er det også viktig at du føler deg motivert og energisk – hele veien! Du må tross alt gjøre jobben, og det å male huset skal ikke være en sommerplage! 

Dette vil vi på Nordsjö gjerne hjelpe deg med!

Vi har derfor laget noen spillelister for Spotify, spesielt tilpasset de forskjellige maleprosjektene. Det har ikke noe å si om du er funk-fantast, pop-professor eller EDM-danser – dette er spillelister for alle!  Her finner du våre spillelister.


Lytt til Nordsjös malevennlige spillelister som du finner på Spotify.

 

Mal med omtanke – for miljøet, for deg og for huset

 

I vår siste kampanje har vi samlet tips, produkter og inspirasjon som du trenger for å male med omtanke. Med ”omtanke” mener vi både miljøvennlig for miljøet vårt, og for deg og huset. La oss forklare dette litt nærmere......

 

Mal med omtanke for miljøet

 

Det er dette vi oftest snakker om når emnet handler om å male med omtanke; den miljøvennlige, men samtidig den ekstra lange holdbarheten. Og det er definitivt en svært viktig del. For å male med omtanke for miljøet, er det vitkig å velge produktene dine nøye. Vi legger stor vekt på å kunne tilby våre kunder mljøvennlige løsninger for både innendørs og utendørs prosjekter, men samtidig skal de samme produktene være av ypperste kvalitet. Disse egenskapene må ikke gå på akkord med hverandre. Med vårt svanemerkede system, kan du male hele huset med omtanke for miljøet, men også med omtanke for huset - fra start til slutt. Produktene som sammen skaper en Svanemerket helhet, er Nordsjö Tinova Primer Exterior sammen med noen av våre premiumprodukter som Nordsjö Tinova Premium Exterior+, Nordsjö One Super Tech og Nordsjö One Door & Window Tech. Ved å bruke disse produktene, kan du være sikker på at du maler med omtanke for både miljøet og huset.

 

Mal med omtanke for huset

 

Å male fasaden på et helt hus er et fantastisk og spennende prosjekt, og samtidig er det omfattende og tidkrevende. Derfor vil du selvfølgelig sørge for at malingen du bruker, vil vare så lenge som mulig. I over hundre år har vi utviklet maling for tøffe nordiske forhold, og vårt inngående testarbeid har vært verdt det! Vi har i dag et unikt utvalg av maling, som er et resultatet av dette lange forskning- og utviklingsarbeidet. Vi har rett og slett maling som kan slå det meste. For eksempel vårt premiumprodukt Nordsjö One Super Tech, som beskytter trefasaden mot fuktighet og mugg. År etter år. Visste du vår husmaling ONE Super Tech er et svanemerkete produkt? Det er også primeren du benytter under.

 

Fantastiske egenskaper for husmalingen ONE Super tech

 

Selvrensende, ekstrem glans- og fargebestandig, fantastisk dekkevne og holdbarhet opp til 16 år. For at huset skal holde seg vakkert og fint i mange år fremover, må det ivaretas ordentlig. For best mulig resultat og lang levetid, anbefaler vi å bruke Nordsjö One Super Tech i et system sammen med Nordsjö Tinova Wood Base Oil og Nordsjö Tinova Primer Exterior. . Hvis du bruker disse produktene, gir du den nymalte fasaden best mulig sjanse til å beholde kvalitet og glans over lengre tid. Du maler ganske enkelt huset med omtanke!

 

Hvilke produkter bør brukes?

 

For å kunne oppnå en holdbarhet på opp til 16 år, skal du bruke systemmaling med Tinova Wood Base Oil, Tinova Primer Exterior og One Super Tech. Bruker du disse produktene, gir du fasaden en best mulig sjanse til å beholde sin kvalitet, og skinne i lang tid. Du maler rett og slett med omtanke for huset!

 

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....