Samarbeid skaper eksklusiv følelse i Borstahusen

Arbeid Kunde Bedrift

Borstahusen er et sjarmerende fiskevær utenfor Landskrona i Skåne. Samfunnet ble grunnlagt i 1776 og har mange fine eldre hus. Arkitektene bak det nye Kvarteret Morgondoppet hentet inspirasjon fra disse, slik at de moderne nullenergihusene skulle passe inn i omgivelsene. Og da det var tid for maling, var det naturlig å bruke miljømerkede produkter fra Nordsjö.


Utvendig skaper Morgondoppets fasader i fiskeskjell-liknende skifer en unik stil. Innvendig har husene en industriell og rå følelse. Men det er kanskje først og fremst samspillet mellom ute og inne, via store glasspartier, som gir husene den særegne karakteren. Dette stiller også høye krav til finishen når det gjelder alle malte overflater.

 

Roger Jönsson er arbeidsleder hos Temab, som har hatt ansvaret for hele entreprisen.

 

  • Vi har valgt å holde oss til én leverandør av sparkel, vegg- og takmaling innendørs, men også til alt av tre utendørs. Og da har vi valgt Nordsjö. Malerne våre liker å bruke produktene deres, og de gir veldig god service i butikken i Landskrona, der vi gjør våre innkjøp.

 

Petra Wågehed er selger hos Nordsjö Professional, og hun synes at prosjektet med Morgondoppet har vært veldig spennende, spesielt fra et miljøsynspunkt.

 

– Siden det er snakk om nullenergihus, har miljøaspektet vært svært viktig. Og da er det ekstra gøy at vi har muligheten til å tilby miljømerkede produkter som er i tråd med prosjektets ambisjoner.

 

Byggingen av de sju husene i Kvarteret Morgondoppet har også ført til mange spesialløsninger som forsterker husenes unike karakter, der hver huseier har fått bestemme hvordan de vil ha det. Roger Jönsson forteller:

 

  • Da vi skulle støpe det midterste bjelkelaget i første etasje, bygde vi med ferdig laserte limtrebjelker og gulvbord som form. Deretter fikk de bli igjen, helt synlige, for å skape en rustikk trefølelse i taket. Bjelkene og bordene ble først lasert i vårt eget verksted, og deretter en gang til på stedet.

 

Alle produktene er levert av Nordsjös franchisebutikk i Landskrona, og Petra Wågehed har hatt kontinuerlig kontakt med både butikksjefen og Roger Jönsson hos Temab gjennom prosjektet.

  • Temab er erfarne innkjøpere som er trygge i sine produktvalg. Vår rolle hos Nordsjö Professional har vært å besvare spørsmål, hjelpe dem med teknisk brukerstøtte eller at jeg som selger har reist ut til prosjektet.

 

Nettopp det å få svar på spørsmål på stedet er ofte svært viktig. Derfor finnes det flere kanaler som malerfirma og malere kan bruke for å kontakte Nordsjö. Petra fortsetter:

 

  • Malerne har vanligvis full kontroll, men hvis det dukker opp spørsmål, kan de få den hjelpen de trenger ved å snakke med oss, eller Nordsjö-butikken de handler i. Jeg slår også gjerne et slag for appene våre. Der er det mye informasjon, dokumentasjon og sikkerhetsdatablad lett tilgjengelig.

 

Et prosjekt som Kvarteret Morgondoppet er basert på godt samarbeid, og det engasjerer mange mennesker, som alle har høy finish som mål når de sammen realiserer arkitektenes visjon. Da blir resultatet like vellykket som i Borstahusen.

 

Roger synes samarbeidet med Nordsjö fungerer veldig bra, både med butikken og med selgeren fra Nordsjö Professional.

 

  • Servicen er alltid god, og vi føler at vi blir prioritert. Vi har en god dialog, og de stiller opp når vi trenger dem. De har naturligvis også et innarbeidet og godt produkt i bunnen, som gir et godt sluttresultat.

 

 

 

 
Nordsjö Professional Expert App appstore google play