star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Proffmalerens valg takmaling

Proffmalerens valg av takmaling

Arbeid Kunde Bedrift

Vi har tatt en kort prat med Simon Haugen i Sverresborg Malerservice AS på vei inn til et oppdrag om valg av takmaling. Simon har vært i bransjen i 12,5 år og jobber til daglig i service-avdelingen til Sverresborg Malerservice.

Malermester Sverresborg maler tak
Takmalingen de velger i Trondheim

Dere velger Nordsjö Professional Xtreme 1 takmaling når dere skal male tak. Hva er grunnen til det?

- Xtreme 1 takmaling er en jevnt over god takmaling som er veldig fin å jobbe med. Den gode dekkevnen gjør at vi sparer både tid og penger ved at vi ikke trenger å male så mange strøk. Xtreme 1 gir alltid et jevnt og fint resultat.

Hva skiller denne fra annen takmaling?

- I forhold til annen takmaling ligger denne på samme pris, men det at den blant annet gir bedre dekkevne er viktig.

Noen flere spesielle egenskaper du vil trekke frem?

- Xtreme 1 har lang åpentid. Dette er en viktig fordel for oss når vi maler et stort tak. Det gir oss gode muligheter for å kunne male taket “vått i vått” og på den måten ungår vi skjolder. (Malingen holder seg “åpen” lengre, slik at det er enklere å male deler av et tak av gangen.) I tillegg vil jeg trekke frem gode flekkegenskaper. Ved skader eller utbedring av små flekker slipper vi å male taket på nytt. Resultatet blir jevnt og bra ved kun å male små områder.

Så hva er da din konklusjon?

- Det er ofte de små detaljene som avgjør ved valg av produkt. Xtreme 1 har god dekkevne, er veldig fin å holde på med og spruter lite. I tillegg har den har lang åpentid og gode flekkegenskaper, noe som gjør valget enkelt for oss.

Sverresborg Malerservice AS

Sverresborg Malerservice AS har hovedkontor i Trondheim, men har i tillegg avdelinger på Røros, Oppdal og Stjørdal. De er ca 100 ansatte i malerbedriften. Sverresborg Malerservice AS er også en del av den landsomfattende kjeden Håndverksgruppen. (HG).
I Service-avdelingen er de 20-25 ansatte som jobber veldig selvstendig ute på oppdrag, enten alene eller i team på to og to. De er mye på farten og er gjerne innom flere oppdrag og kunder hver dag. De jobbere med alt mulig av oppdrag i litt mindre skala; oppussing hos privatpersoner, forsikringsjobber og større service-oppdrag. I tillegg til maleoppdrag gjør de alt av oppussing som gulvlegging og tapetsering.

Professional Xtreme 1 packshot

Nordsjö Xtreme 1 takmaling

 • Matt og refleksfri takmaling
 • Meget gode refleksegenskaper
 • Velegnet for store tak
 • Lang åpentid
 • Miljømerket
 • Til puss, betong, lettbetong, bygningsplater av ulike slag, glassfiber mm.
 • Les flere artikler

  Tips til markedsføring i sosiale medier

  Styrk omdømmet med markedsføring i sosiale medier

  Les mer
  Arbeidsomfang og prosjektplaner

  Hvordan utforme en perfekt prosjektplan

  Les mer
  Lage et arbeidsomfang og kundeavtaler for maleoppdrag

  Slik lager du kundeavtaler

  Les mer
  Få den perfekte kundehenvisningen for malerfirmaet ditt

  Få den perfekte kundehenvisningen

  Les mer