Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Hva er slitesterke produkter?

Slitesterke produkter gir en robust overflate med høy kvalitet, selv i de områdene med mest bruk. Hvorfor er slitesterke produkter bra for miljøet? Ved å bruke slitesterke produkter trenger veggene og listverket ikke males over like ofte som ved bruk av vanlige produkter. Dermed bruker du mindre maling, det blir mindre avfall, og malerne kjører færre kilometer i løpet av levetiden til bygningen.


Professional 5

Professional 5 er en helmatt veggmaling beregnet på innendørsmaling av murpuss, betong, lettbetong, byggplater av ulike typer, glassfiber med mer.

  • Utviklet for yrkesmalere
  • Ekstra høy dekkevne
  • Svært høy hvithet
  • Miljømerket med Svanemerket og Eco-merket, anbefalt av det svenske Astma- & Allergiförbundet
  • Kan brukes på murpuss, betong, lettbetong, byggplater av ulike typer, glassfiber med mer

Professional 7

Professional 7 er en matt veggmaling beregnet på innendørsmaling av murpuss, betong, lettbetong, byggplater av ulike typer, glassfiber med mer. Malingen er utviklet for profesjonelle malere, med ekstra høy dekkevne og svært høy hvithet. Den er miljømerket med Svanemerket og Eco-merket, og anbefalt av det svenske Astma- & Allergiförbundet.

Professional 20

Professional 20 er en halvmatt veggmaling beregnet på innendørsmaling av murpuss, betong, lettbetong, byggplater av ulike typer, glassfiber med mer. Malingen er utviklet for profesjonelle malere, med svært høy hvithet, ekstra høy dekkevne og akrylforsterkning. Den er miljømerket med Svanemerket og Eco-merket, og anbefalt av det svenske Astma- & Allergiförbundet.

Professional Medium Sprøytesparkel

Professional Sprøytesparkel er en sparkel beregnet på sprøytepåføring på tak- og veggoverflater i tørrom innendørs. Professional Sprøytesparkel er først og fremst utviklet for helsparkling av tak- og veggoverflater, på de mest vanlige veggoverflatene i ROT-bygg og nybygg. Professional Sprøytesparkel egner seg også til korning av takoverflater.

One Super Tech

One Super Tech er en selvrensende akrylmaling beregnet på trefasader. Den faste konsistensen gir et malingssjikt som resulterer i en ekstremt høy dekkevne og fargebestandighet. Bruk One Super Tech sammen med Tinova Wood Base Oil og Tinova Primer Exterior for et resultat som har lang levetid.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....