Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Livet i lokalsamfunnet

Vi tror at maling virkelig kan gjøre en forskjell i livene til folk, siden farger kan bidra til å skape bedre omgivelser for alle. Vi har fargelagt hundrevis av lokalsamfunn over hele verden via programmet vårt Let’s Colour, og vi har gjort byer bedre å bo i for flere millioner mennesker. Her får du vite hvor vi har gitt ekstra farge til folks liv.Sätt färg på Göteborg

 

Sätt färg på Göteborg er et male- og sysselsettingsprosjekt der flere aktører samarbeider om å gi arbeidsledig ungdom skikkelige jobber og knytte byen tettere sammen.

Sätt färg på Göteborg er et prosjekt for og med unge mennesker. I begynnelsen hadde man som mål at man frem mot 2021 skulle hjelpe 100 arbeidsledige ungdommer å få jobb. Ved hjelp av den svenske Arbetsförmedlingen, ulike malerfirmaer og flere andre er man på vei til å overgå målet.

Ved hjelp av lærlingeplasser får ungdommer med bakgrunn innen maling mulighet til å vise frem ferdighetene sine for firmaene som er involvert i prosjektet. De får hjelp til å fullføre lærlingetiden sin, tette hull i utdannelsen og ta fagprøve. Selv arbeidsledige ungdommer uten maleutdannelse får sjansen til å prøve ut yrket, og hvis de er interesserte, får de hjelp med lærlingeplass og utdannelse. I løpet av lærlingetiden bidrar de til å gjøre Göteborg til en mer fargerik by frem mot 400-årsjubileet i 2021.

I tillegg blir også skoler, barn og ungdom engasjert for å delta og bidra på ulike måter. Alle skal få være med og sette farge på byen.

Trappeoppganger i boligblokker er ofte ganske triste. Det vil farge- og sysselsettingsprosjektet Sätt Färg på Göteborg gjøre noe med. Sammen med arbeidsledig ungdom og Per Nimér, designsjef i AkzoNobel/Nordsjö, fargelegger de nå en helt sjuetasjes trappehus i Hammarkullen.

Cidade que Brinca, EMEF Duque de Caxias, São Paulo, Brasil

 

Cidade que Brinca-prosjektet har som mål å skape områder for utendørslek og -aktiviteter for barn. I dette prosjektet ble det donert 112 liter maling, og 58 mennesker samarbeidet om å lage morsomme og glade veggmalerier rundt om i São Paulo.

Yongzheng skole, Dali, Kina

 

Cidade que Brinca-prosjektet har som mål å skape områder for utendørslek og -aktiviteter for barn. I dette prosjektet ble det donert 112 liter maling, og 58 mennesker samarbeidet om å lage morsomme og glade veggmalerier rundt om i São Paulo.

Beledi, Egyesitett Szocialis Kozpont (sosialkontor), Beledi, Ungarn

 

Mer enn 60 frivillige samlet seg for å male de forsømte og umoderne veggene på sosialkontoret. De nymalte veggene lyste opp kontoret for besøkende i alle aldre.

Les mer

Sju etasjer med farge

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....