Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

MILJØMERKEDE PRODUKTER

Nordsjö har som mål å tilby miljømerkede produkter i alle kategorier, slik at det finnes et miljøvennlig alternativ uansett hva du skal male. Nedenfor finner du en liste over våre miljømerkede produkter.Hva betyr det at en innendørsmaling eller -lakk er Svanemerket?

Svanen ble «født» i 1989, da Nordisk ministerråd begynte miljømerking med Svanemerket for å hjelpe forbrukerne å ta gode miljøvalg.
En Svanemerket innendørsmaling eller -lakk er et av de minst miljøbelastende produktene av sitt slag, og Svanemerket viser at det oppfyller strenge miljø- og helsekrav.
Svanemerkede innendørsmalinger og -lakker inneholder færre miljøskadelige stoffer og lavere nivåer av stoffer med helseskadelige effekter enn andre innendørsmalinger.

For mer informasjon

 

 

Hva betyr EUs miljømerke Blomsten?

Kravene for EUs miljømerke Blomsten administreres i dag i hovedsak av Sevilla Joint Research Center på oppdrag fra EU-kommisjonen. Kravene tar utgangspunkt i et livssyklusperspektiv fra råvare til avfall.
For å kunne merkes med Blomsten må produktet oppfylle høye krav til miljø, helse, funksjon og kvalitet. I likhet med kravene til Svanemerket blir kravene til Blomsten stadig skjerpet. Produsentene må gjennom tester og dokumentasjon vise at produktene oppfyller disse kravene.

For mer informasjon

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....