star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Gjør mer med mindre

I tillegg til å hjelpe deg å redusere miljøpåvirkningen din arbeider vi også intensivt for å redusere vår egen miljøpåvirkning og lede bransjen mot en lysere og mer bærekraftig fremtid. Slik går vi fra ord til handling.

Miljø og bærekraftig utvikling

Spørsmål knyttet til bærekraftighet har alltid vært i fokus hos Nordsjö, og siden 1990-tallet har vi vært både kvalitets- og miljøsertifisert i henhold til ISO. Målet vårt er å ligge et hakk foran både svensk og europeisk lovgivning.

Vi samarbeider dessuten aktivt med våre leverandører, kunder og samarbeidspartnere for å utvikle ledende løsninger som skaper større verdier med mindre ressurser. Vi har også samarbeid med viktige organisasjoner for å holde oss oppdaterte på den siste utviklingen.

Bruk ressursene mer effektiv

Som et resultat av dette har vi ved anlegget vårt i Sege/Malmö, som produserer over 90 % av produktene våre for det nordiske markedet, i løpet av de siste årene redusert CO2-utslippet med 50 % og avfallsmengden med 40 %, og vi har økt produksjonen av miljømerkede produkter fra 20 % til 35 %.

I tillegg har vi gjennom historien vår alltid vært ledende på miljøvennlige produkter. I 1996 fikk Nordsjö som første malingsprodusent i Europa rett til å bruke EUs miljømerke Blomsten, og i 1997 ble vi som første svenske malingsprodusent anbefalt av det svenske Astma- & Allergiförbundet.