Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Del vegger i et pauseområde malt i ulike nyanser av blått og dus beige

Bruk Årets farge fra Nordsjö for balanserte undervisningsbygg

Undervisningsbygg krever farger som skaper et rolig og stabilt miljø for læring. Det kan du oppnå ved å kombinere de naturlige fargetonene i Nordsjö Professional  Flow-palett med Årets farge, Wild WonderTM. Her er fire fargevalg som vil forbedre undervisningsbygg, skape verdier for kundene dine og inspirere unge sinn.

Nordsjö Flow-palett er inspirert av tidevannet, bølger og jordens naturlige rytmer og bidrar til å skape en følelse av ro og balanse som er ideelt for undervisningsbygg. I tillegg til å danne en rolig bakgrunn for læring kan disse strandinspirerte fargene hjelpe elevene til å føle kontakt med naturen, noe som har vist seg å gi økt velvære, stimulere undring og fantasi og1 oppmuntre til en bærekraftig tenkemåte2.

1. Mozaffar, Farhang og Mirmoradi, Seyedeh Somayeh. (2012). Effective Use of Nature in Educational Spaces Design. organization, technology and management in construction · an international journal. 4. 381. 10.5592/otmcj.2012.1.3. https://www.researchgate.net/publication/320146449_Effective_Use_of_Nature_in_Educational_Spaces_Design, 2012

2. Education for sustainability: Connecting learners with nature. David Cudworth, De Monfort University, 2021 https://www.bera.ac.uk/blog/education-for-sustainability-connecting-learners-with-nature

Et rolig fargevalg for barnehager 

 

Blandingen av blå pastellfarger med Nordsjö Årets farge, Wild WonderTM, gir en fullkommen kombinasjon av ro, kreativitet og lekenhet til denne barnehagen. Skyer i taket malt i Bright SkiesTM, som er Nordsjö Professional Årets farge 2023, skaper en blå himmel som gir en følelse av optimisme, mens vegger malt i Wild WonderTM tilfører varme og en følelse av kontakt med naturen.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Ghost Grey 0N.00.78
Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En barnehage med blåmalte skyer i taket

En virkningsfull fargepalett for idrettshaller

 

Rom med mye energi krever farger som gjør inntrykk, og Nordsjö Flow-palett har fargetoner som fungerer godt alene eller sammen. Her skaper en delt vegg en effektiv og balansert bakgrunn i en idrettshall. For at blikket skal trekkes opp mot vinduene, brukes den lyseste nyansen øverst på veggen, mens et felt med Wild WonderTM tilfører varme og et visuell interessant element.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Ghost Grey 0N.00.78
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Blue Temptation T0.11.31

En idrettshall malt for å gi inntrykk av delt vegg

Balanserte farger for et pauseområde

 

I rom med åpen planløsning med atskilte soner trenger du et fargevalg som føles sammenhengende. Her definerer forskjellige fargetoner fra Flow-paletten de enkelte arbeidsområdene, men fordi de fungerer godt sammen, føles rommet enhetlig. Et sentralt plassert felt malt med Wild WonderTM bryter opp blåtonene og gjør et visuelt inntrykk.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Infinite Sky S9.06.72
Denim Drift S0.10.50
Nordsjö Blue Temptation T0.11.31

Dele vegger i et pauseområde malt i ulike nyanser av blått og dus beige.

Color blocking på et bibliotek

 

Color blocking kan stimulere kreativitet og tilføre personlighet til et undervisningsrom. Her er en kombinasjon av blått, Wild WonderTM, dus rosa og hvitt som rekker til taket for å skape en overgang fra mørkt til lyst, noe som skaper akkurat den rette mengden "støy" i et stille bibliotek.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Ghost Grey 0N.00.78
Nordsjö Soft Sand F4.04.73
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Denim Drift S0.10.50

Et bibliotek malt med delt vegg i duse pastelltoner.
Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Henter dataene, vennligst vent...