Hotellsvømmebasseng med hvite solsenger og blått tak
Skap de beste områdene for gjester med Årets fargekolleksjon

Farger for å forbedre gjesteområder

Enten det dreier seg om hotell, restaurant eller bibliotek – gjesteområder gir folk muligheten til å lade batteriene og se på ting fra et nytt perspektiv. Oppdag hvordan Årets fargekolleksjon kan bidra til å skape beroligende, inspirerende rom som føles innbydende og inkluderende.

1. Maksimer sollyset

Hotellsvømmebasseng med hvite solsenger og blått tak

Når den brukes i taket, kan Nordsjö Professional Årets farge 2022, Bright SkiesTM få et rom til å føles luftig og åpent. Her er den kombinert med de bleke, men varme nøytrale fargene i Salon-paletten for å skape et lyst og innbydende bassengområde. 

Hvilke fargekoder?

Bright SkiesTM
Nordsjö City life
Brave Ground

2. Skap en innbydende entré

Resepsjon med hvit resepsjonsdisk og brune vegger og blått tak

En restaurant- eller hotellresepsjon må være et inkluderende og innbydende rom. Salon-paletten, med sitt utvalg av varme nøytrale farger – fra dype brunfarger til luftige hvitfarger, er ideell for å skape en innbydende atmosfære. Her er jordfarger balansert med den friske følelsen av Bright SkiesTM for et smart og komfortabelt interiør. 

Hvilke fargekoder?

Bright SkiesTM
Intense Roubaix
Brave Ground
Nordsjö quiet hideaway

3. Skap enhetlig områder med farger

Kafeteriadisk i terrakotta med blå søyler

Salon-farger er perfekte for å bringe friskhet og enhetlighet til et stort, åpent rom. Her gir en kombinasjon av Bright SkiesTM og luftige hvitfarger et lett, åpent og inkluderende preg på et offentlig bibliotek og gir en effektiv fargemotvekt til bokhyllene. Fargenyansene, som er brukt fra tak til gulv i atriet, knytter også de forskjellige etasjene sammen på en smart måte. 

Hvilke fargekoder?

Bright SkiesTM
Nordsjö fresh ideas

4. Legg til farger

Flerfargede utvendige balkonger

De komplementære fargene i Studio-paletten er varme og inspirerende og kan myke opp følelsen av utsiden og skape visuell interesse. Her – balansert mot den friske blåfargen i Bright SkiesTM, gir de en serie balkonger farge og personlighet. 

Hvilke fargekoder?

Bright SkiesTM
Nordsjö restful slumber
Nordsjö taupe twist
Glowing Visby
Misty Antibes
Soft Versailles
Restful Montrouge
Nordsjö lilac shadow
Nordsjö pressed petal

5. Skap en luksuriøs følelse

Soverom med blå dør og rosa skap

Subtile og sofistikerte Studio-farger kan sørge for et diskré glamorøst preg på et hotellrom – spesielt hvis fargene videreføres til møblene. Her skaper en kombinasjon av lysegrå og myke pasteller en rolig, avslappende atmosfære – perfekt for et luksuriøst tilfluktssted. 

Hvilke fargekoder?

Bright SkiesTM
Nordsjö restful slumber
Nordsjö lilac shadow

Nordsjö Professional Expert App appstore google play