Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
PJ:s maleri maler med holdbar farve Nordsjö One Super Tech
Nordsjö One Super Tech for en langvarig holdbarhed

Valgte en maling som gir langvarig beskyttelse i nordisk klima

Med god planlegging, effektivt håndverk og stor nøyaktighet kunne PJs Måleri i Umeå sluttføre visjonen om et landlig bedriftshotell i låverødt med hvite lister. Det selvsagte malingsvalget for det skiftende nordiske klimaet var Nordsjö One Super Tech. 


 

Et annerledes nybygg


Et steinkast fra I20-området, et av Umeås største byutviklingsområder akkurat nå, åpnet bedriftshotellet Sanden 7 i høst. På tomten bygde man noe nytt og annerledes med en arkitektur som kombinerer klassiske gårder og tradisjonelle svenske industribygg, og som leder tankene hen på gamle stallbygninger. De lange bygningene er laget utelukkende av tre, fra reisverk til fasade og detaljer. Gjennom smarte løsninger, gjennomtenkte materialvalg, enkel og effektiv snekkerglede og et modig fargevalg skiller bygningene seg ut i industrisammenheng.

Tegelslagarvägen

Et langvarig samarbeid


Maleroppdraget ble utført av Umeås ledende malerfirma, PJs Måleri, i nært samarbeid med Nordsjö Pro-selger Peter Norberg og Jessica Holmberg, sjef for Nordsjö-butikken i Umeå. Selv om fargen ble bestemt allerede under planarbeidet, fikk PJs Måleri frie hender til å gjøre jobben på sin måte. At Nordsjö har vært hovedleverandør til og samarbeidspartner med malerfirmaet i mange år, gjorde valget enkelt. 

– Vi vet at samarbeidet med Nordsjö alltid fungerer godt, og at produktene holder mål. Premium-produktene holder i lengden, og vi bruker bare topp kvalitet. Da føler vi oss trygge, både på vår egen innsats og overfor kunden, sier Mikael Forsman, deleier av PJs Måleri.

Tegelslagarvägen

1530 liter Nordsjö One Super Tech


I løpet av vårens oppstartsmøte ble det lagt inn bestilling til Sanden 7, og i juni ble det levert 153 stk. 10-litersspann med den ferdigblandede fargen Nordsjö One Super Tech i fargen Classic Red 334 til fasadene, og grunning og maling til detaljene. Valget av malingskvalitet var både forventet og nødvendig. Nordsjö One Super Tech er spesielt utviklet for å tåle det nordiske klimaet med skiftende årstider og store temperaturforskjeller. 

– Nordsjö One Super Tech er som skapt for trefasadene her i Umeå. Vi har lange og kalde vintre, ofte kraftig vind som kommer inn fra Bottenviken, og somre med skiftende temperaturer. Malingen har suverent god dekkevne og fargestabilitet. Sammen med Nordsjö Tinova Wood Base Oil og Nordsjö Tinova Primer Exterior kan malingsfilmen på fasaden holde i opptil 16 år. Derfor var det vår soleklare anbefaling til dette prosjektet, sier Jessica Holmberg, som er sjef for Nordsjö Idé & Design i Umeå. Kvalitets- og miljøansvarlig Carl-Johan Lindelöf i PJs Måleri legger til: 

– Vi har brukt Nordsjö One Super Tech på flere prosjekter, og den er et selvsagt valg for oss. Jeg vet at malerne liker den også. Den spruter ikke, og den er stabil, noe som er bra når vi maler effektivt. Den oppfyller våre mange krav og tåler vær og vind i mange, mange år. Det føles bra å kunne gi en slik garanti overfor byggherren.

Nordsjö One Super Tech - självrengörande fasadfärg

Så prosjektet gikk etter planen?


– Ja, det vil jeg påstå. Bygningene har gode flater, så vi har kunnet jobbe effektivt. Og vi har fått alle leveranser i tide, noe som er alfa og omega. Det var litt for varmt i en periode i sommer, men da må man bare ta det med ro og vente på skygge. Men det var det eneste problemet vi støtte på, så vi må likevel si det var et vellykket prosjekt, konkluderer Carl-Johan Lindelöf.

Självrengörande fasad

Et resultat som skiller seg ut


Fra Nordsjös perspektiv var Sanden 7 et prosjekt som skilte seg ut rent estetisk, men også en leveranse som ble gjennomført etter alle kunstens regler. 

– Alt gikk som det skulle. PJs er dyktige og flinke til å planlegge. Derfor er det lett å samarbeide med dem. Samtidig vil vi alltid ligge i forkant. Vår viktigste oppgave er alltid å sørge for at malerne har det de trenger for å jobbe, og det sørget vi for, sier Peter Norberg og legger til: 

– Vi var ute og så på resultatet da prosjektet var ferdig, og det så veldig fint ut. Det er gøy å få være med på prosjekter som er annerledes og skiller seg litt ut. Når fasadene skal males på nytt om cirka 16 år, vil vi forhåpentligvis igjen få levere maling til dette prosjektet, avslutter Peter.

Målarmästare och Nordsjösäljare
Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....