Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Nordsjö One Transparent gjorde jobben

Arbeid Kunde Bedrift

Da malermesterfirmaet Meyer-Mørch AS fikk i oppdrag å beise hele 9000 kvadratmeter med panel, falt det naturlige valget på selvrensende beis fra Nordsjö.


 

Biterudtunet Boligsameie består av 33 kjedede boenheter, beliggende knappe 2 kilometer fra Asker sentrum. Da sameiet stod ferdig oppført i 2018, var alt av utvendig kledning ferdig beiset med ett strøk fra fabrikk. Så, i mai 2020, var det på tide med full nedvask og videre beising av kledningen. Oppdraget gikk til det veletablerte malermesterfirmaet Meyer-Mørch AS. Selskapet holder til i Bærum og har over 45 års erfaring med en rekke håndverkstjenester, deriblant fasadeoppussing av eneboliger og boligsameier.

 

– Prosjektet Biterudtunet Boligsameie var et relativt stort og langvarig prosjekt. Hele 9000 kvadratmeter med panel skulle beises tre strøk over en periode på syv måneder. Totalt gikk det med i overkant av 3000 liter beis, forteller Terje Hartmann, malermester og prosjektleder hos Malermesterfirmaet Meyer-Mørchb. Biterudtunet Boligsameie består av 33 kjedede boenheter, beliggende knappe 2 kilometer fra Asker sentrum. Da sameiet stod ferdig oppført i 2018, var alt av utvendig kledning ferdig beiset med ett strøk fra fabrikk. Så, i mai 2020, var det på tide med full nedvask og videre beising av kledningen.

 

Oppdraget gikk til det veletablerte malermesterfirmaet Meyer-Mørch AS. Selskapet holder til i Bærum og har over 45 års erfaring med en rekke håndverkstjenester, deriblant fasadeoppussing av eneboliger og boligsameier.

Et klart førstevalg

Biterudtunet Boligsameie ble beiset i to ulike kombinasjonsfarger: En lys, nøytral farge, og en brunsvart. Det var ikke tilfeldig at malermesterfirmaet Meyer-Mørch valgte Nordsjö One Transparent som beis.

– Vi bruker mye Nordsjö og for oss var Nordsjö One Transparent det beste alternativet å bruke i dette tilfellet, konstaterer Hartmann.

Den erfarne malermesteren trekker frem flere gode egenskaper han verdsetter med den selvrensende, vannavvisende beisen.

– Nordsjö One Transparent er veldig enkel å påføre og lett å jobbe med, selv på tørr kledning. Sammenlignet med tradisjonell oljebeis, så er også holdbarheten langt bedre. Alt i alt er påføringsegenskapene, holdbarhet og pris tre viktige og avgjørende faktorer for oss, forklarer han.

Unike egenskaper

Kim Telle, malermester og Key Account Manager Pro hos Nordsjö, forteller at Nordsjö One Transparent er en beis av svært høy kvalitet.

– Nordsjö One Transparent er et meget bra produkt som mange proffer sverger til. Dette er en selvrensende, halvmatt beis med ekstra god værbestandighet hvor smuss og vegetasjon ikke fester seg så godt i malingsfilmen.

Beisen, som er spesielt utviklet for å fremheve treet struktur, gir ifølge Telle en særdeles fin finish.

– I og med at den inneholder et UV-filter som er med på å forebygge oppsprekking av treverket, er kledning beiset med Nordsjö One Transparent garantert lang og god holdbarhet. Og som Terje Hartmann påpeker, så er den også svært enkel å jobbe med.

Godt samarbeid med Nordsjö

Terje Hartmann forteller at han har brukt produktene fra Nordsjö i en årrekke, og berømmer samarbeidet de har med leverandøren.

– Kontakten med Nordsjö har alltid vært veldig bra. Vi får god oppfølging til en hver tid, og det er alltid veldig enkelt for oss å ringe og bestille varer. Varene blir kjørt ut raskt og effektivt, det er aldri noe problem.

– Samarbeidet med Kim fungerer spesielt bra. Han er alltid positiv og stiller alltid opp på befaringer for å gi oss sine vurderinger og anbefalinger. Og skulle det dukke opp tekniske spørsmål og utfordringer underveis, så er vi helt avhengig av å ha Nordsjö i ryggen, avslutter Hartmann.

Fakta Malermesterfirma Meyer-Mørch AS

 

• Etablert som mesterbedrift i 1973

• Datterselskap av Malercompagniet i Oslo

• Medlem av Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund (MLF)

• Tilbyr tjenester innen malearbeid, gulvlegging, tapetsering, legging av våtromsmembran, konsulentbistand med mer, til både privat og offentlig sektor.

 

 

Teknisk data Nordsjö One Transparent

 

• Bruksområde: utendørs

• Bindemiddel: Akryl/ Alkyd

• Glans: Halvmatt 30

• 23°C 50 % RF: 2 timer

• Overmalbar: 6 timer

• Luft/ Objekt temp: Min +5°C Max 25°C

• Luftfuktighet RF: 40-80% RF (65% RF optimalt)

• Fortynning: Vann

• Verktøy: Pensel, rull og sprøyte

• Forbruk, nymaling: 6-8 m2/l

• Forbruk, ommaling: 8-10 m2/l

• Emballasje: 1, 2,5 og 10 liter

• Baser: BC

• Rengjøring: Såpevann

• Oppbevares: Frostfritt

• VOC: (kat. A/d) 130 g/l. inneholder max 95 g/l

 

 

Tips!

 

Med appen Nordsjö Proffesional App kan du som proffkunde få oversikt over fargevifter, fargekalkulator, fargekart og alle produkter med mer. Innenfor hvert produkt ligger det produktdatablader som kan skrives ut ved behov, samt fargescanner.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....