Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Proffmalerens sparkel

Arbeid Kunde Bedrift

Midt i lunsjen fikk vi en prat med Kenneth Grøtteland i Malermester Peder Vik om deres erfaring av sparkel. Kenneth har jobbet som maler i 12 år, og tok Mesterbrevet for snart 2 år siden.


 

Sparkelen de velger i Stavanger


Hva er grunnen til at dere velger å bruke Professional Multisprøytesparkel fra Nordsjö?

 

- Produktet er veldig smidig og lett å jobbe med. Vi ungår remseslipp under innsparkling. Dvs. at når papirremsen/joint-tapen sparkles inn mellom skjøtene sitter den godt. Det er faktisk noe vi ikke har opplevd siden vi gikk over til denne sparkelen.

 

Hva skiller denne fra annen sparkel?

 

- Den er veldig lett å slipe og sparer oss for mye tid. Når man f. eks. skal slipe et stort stuetak, og sparkelen man bruker er hard, tar det veldig lang tid å bli ferdig. Men med Multisprøytesparkel fra Nordsjö, som er god å jobbe med, går jobben fortere og vi sparer både tid og ikke minst fysisk slitasje på skuldre.

 

Noen flere spesielle egenskaper du vil trekke frem?

 

- En stor fordel med denne er at vi kan bruke produktet på alle tre sparkelstrøkene/behandlingene, fra start til slutt. En fin “allrounder”. I tillegg er dette et produkt som kan brukes både med rulle, i sprøyte og for hånd, noe som gir oss mer fleksibilitet når vi jobber.

 

Så hva er da din konklusjon?

 

- Vi er veldig glad i Multisprøytesparkelen fra Nordsjö. Etter at vi ble tipset om denne kommer vi aldri til gå tilbake til andre produkter

 

Malermester Peder Vik

 

Malermester Peder Vik ble startet av to malere i 1998 og har, vokst seg til 20 malere i dag. De jobber mest med nybygg (prosjekter), men tar også på seg en del rehabilitering og oppussing, både privat og prosjekt. I tillegg har de to ansatte som legger gulvbelegg.

Nordsjö Professional Multisprøytesparkel

 

  • Hvit lett allround sprøytesparkel tilpasset for maskinell bruk
  • Perfekt for ilegging av papirremse og helsparkling av gips
  • Lett å slipe og sparer deg for tid
  • Nordsjö Professional Expert App appstore google play
    Farger laster....