Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Hvordan utforme en perfekt prosjektplan

Arbeid

En nøyaktig prosjektplan, en detaljert liste over alt du skal gjøre under et bestemt arbeidsprosjekt, hjelper deg med å planlegge, det gir kundetilfredshet og beskytter bedriften mot ekstra kostnader og arbeid


Mål opp jobben

Det første du må gjøre, er selvsagt å måle overflateområdet for jobben. Det betyr vegger og lister, målt ned til kvadratcentimeteren med hensyn til vinduer, dører og armaturer. Når du har disse målingene, kan du gjøre avtaler med kunden om mengden maling og arbeidsomfanget for malejobben.

 

Forbered arbeidsområdet

Dette er noe som kunden ofte glemmer. Hvis du tydeliggjør dette i prisforslaget, kommer prosjektet til å gå enklere. Rommene kan være møblert med møbler som må fjernes, lagres eller beskyttes. Prisforslaget må dekke alle kostnader.

 

Gjør en vurdering av overflatene

Kontroller gjeldende tilstand for alle overflater, vegger, treverk og metall, som skal males, og ta hensyn til tiden og materialene som kreves for å forberede overflatene. Dette kan inkludere tidkrevende oppgaver som å strippe tapet, pusse ned treverk og gips.

 

Bli enige om utførelsen

Når dere er enige om overflatene som skal inkluderes, må dere bli enige om utførelsen. Bruk ekspertisen din til å rådføre kunden, kom med anbefalinger om typen maling, antall lag og eventuelle grunninger som kreves.

 

Velge maling

Lag en liste over all malingen som skal brukes, inkludert fargekoder, og hvilke overflater hver malingtype skal brukes på. Når dette er på plass, er du klar til å forberede et nøyaktig prisforslag.


       

AkzoNobel

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....