Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Enkle prisforslag

Arbeid

Bruk denne sjekklisten for å komme frem til nøyaktige prisforslag hver gang


                            

Et nøyaktig prisforslag betyr at jobben kommer til å være lønnsom for deg, men det gjør også at kunden føler tillit til arbeidet ditt. Et prisforslag er også bindende, i motsetning til en beregning.

 

Sørg for at tallene stemmer

Noen kunder kan være ivrige på å hjelpe, men det er best å ignorere tallene de kommer med. En overvurdering kan føre til et prisforslag som ligger for høyt, men en undervurdering kan skade lønnsomheten din. Ta deg tid, og bruk målebånd eller digitale måleinstrumenter. Husk å trekke fra arealet til vinduer og dører når du måler vegger. På denne måten har du all informasjonen du trenger for å kunne beregne prosjektkostnadene.

 

Få med deg detaljene

I tillegg til grunnleggende prosjektkostnader som maling og tidskostnader, må du ta hensyn til detaljene. Trenger du nytt utstyr? Ta også hensyn til eventuelle spesielle forberedelser eller om det er overflater som marmor eller mykt tre, som trenger ekstra beskyttelse, eller om noen del av jobben krever ekstra arbeidskraft.

 

Kontroller prisene dine

Dobbeltsjekk forretningskostnadene dine. Priser endrer seg, og du kan gå glipp av fortjeneste hvis du kommer med prisforslag basert på en gammel pris. Ta også høyde for tilgjengelighet. Kan malingen leveres tidsnok til jobben skal påbegynnes? Kommer kollegaene dine til å være tilgjengelige, eller må du hente inn noen dyrere?

 

Vær detaljert

Gi en detaljert gjennomgang av arbeidsomfanget, som inkluderer alle materialer, forberedelser, antall lag og volum med maling for hver utførelse, forventet tidsplan og eventuelle ekspertisetjenester. Dette sikrer at ting gjøres nøyaktig, men gjør også at kunden føler seg trygg på at prisforslaget er pålitelig. Hvis du er nøysom på dette stadiet, viser du at tjenestene dine også er svært profesjonelle.


AkzoNobel
Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....