Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Utendørsmaling

Sesongen for utendørs arbeid er som kjent svært kort i Skandinavia, noe som stiller helt spesielle krav til produkter, malingssystemer, beskyttelsesfaktor, tørketid, temperaturegenskaper og tidsbesparelser.


 

One Super Tech

Nordsjö One Super Tech har ekstremt høy dekkevne og fargebestandighet, og den er enkel å arbeide med. Det aller viktigste er imidlertid at den er selvrensende og beskytter trefasaden i år etter år. Det er derfor Nordsjö One Super Tech er et selvsagt valg for profesjonelle malere.

Se Systemmaling av trefasader

Et komplett murpussortiment

Murtex-serien vår er spesielt beregnet på maling og behandling av bl.a. betong, lettbetong og murpuss. Serien gir et førsteklasses sluttresultat ved at produktene har god festeevne, høy fargebestandighet og er lette å påføre.

Finn produkter

Effektivt håndverk utendørs

Sesongen for utendørs arbeid er som kjent svært kort i Skandinavia, noe som stiller helt spesielle krav til produkter, malingssystemer og verktøy. I utviklingsarbeidet vårt legger vi derfor stor vekt på at produkter og verktøy har gir høy beskyttelse, kort tørketid og gode temperaturegenskaper. Alt sammen for at du skal rekke å male så mye som mulig hver dag.

Les mer om Effektivt håndverk

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Fetching the data, plz wait..