Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Maling du kan stole på

Nordsjö Professional tilbyr nå et helt nytt vegg- og takmalingssortiment. Nå kan du glede deg til å arbeide med maling som gir god dekkevne, fargebestandighet og perfekt sluttresultat. Produktene våre oppfyller kravene til alle slags overflater og bruksområder. Velg mellom P-serien, A-serien og Grunn-serien.


Takmaling

Både Professional 1 og 3 er helmatte og gir et profesjonelt resultat. Bruk Professional 1 til nymaling og Professional 3 til ommaling. Kombiner med Professional Grunn+ for å mette underlaget og få en fin overfalte som løfter de øverste strøkene.

Finn produkter

P-serien

P-serien er perfekt for deg som trenger en avtørkbar overfalte og et slitesterkt og robust sluttresultat. Malingen passer ekstra bra til nymaling og miljøer som blir utsatt for mye slitasje.

Finn produkter

Grunn-serien

Grunn-serien oppfyller maleres krav til gode produkter og er egnet til tradisjonell maling. Den gir et utmerket sluttresultat og kan med fordel brukes både til nymaling og ommaling.

Finn produkter

Høytrykksspyler, varmepakke og storemballasje

Med sprutmaling kan du gjøre jobben mer enn dobbelt så raskt. Bruk alle verktøyene og mal opptil 600 kvadratmeter med samme emballasje. En uslåelig kombinasjon sammen med høytrykksspyler – 106 % mer arbeid gjort på samme tid!

Les mer om Effektivt håndverk

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Fetching the data, plz wait..