star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Effektivt Håndverk gjør hverdagen din enklere

advice_1_header_painters_desk_advice
effektivthandverk_nordsjo_malermester_887x499

EFFEKTIVT HÅNDVERK

Et lønnsomt helhetskonsept for profesjonelle malere. Når du er Nordsjö-partner, hjelper vi deg med å få gjort mer – på kortere tid og med et bedre resultat. Profesjonelle malere som jobber effektivt, sparer både tid og penger. Effektivt håndverk er et helhetskonsept som gjør hverdagen din enklere. Vi tilbyr deg svært gode produkter, verktøy og maskinelt utstyr. I tillegg gir vi informasjon om effektive og ergonomiske arbeidsmetoder, og holder kurs på løpende basis. Vi vil hjelpe deg med å utføre arbeidet sikrere, bedre og mer effektivt. Til sammen bidrar dette til å utvikle virksomheten din, slik at også lønnsomheten blir bedre. Vi jobber målrettet for å finne smarte løsninger som gir deg fornøyde kunder

40_tidstudier_-_copy

Tidsstudier

Et lønnsomt helhetskonsept for den profesjonelle maleren. Når du er Nordsjö-partner, hjelper vi deg å få gjort mer – på kortere tid og med et bedre resultat. Profesjonelle malere som jobber effektivt, sparer både tid og penger.

kvf_work2_rolleronwall_-_copy_0

Instruksjonsfilmer

Når du er Nordsjö-partner, hjelper vi deg å få gjort mer – på kortere tid og med et bedre resultat. Profesjonelle malere som jobber effektivt, sparer både tid og penger.

40_tidstudier_-_copy

Kurs

Nordsjö Academy er for å gi deg som profesjonell maler økt kompetanse, og for at du skal få et forsprang i konkurransen med andre malerbedrifter, når det gjelder det siste innenfor produktuvikling, metoder og verktøy.

extreme-painting-banner-2_jpg_pagespeed_ce_u_ankdurz5

Extreme Painting

Ekstreme utfordringer. Ambisiøse proffmalere. Maling i topp kvalitet. Oppdag hverdagen for Nordsjö Professional Extreme Painting.