Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se

Sjekklisten i sju trinn for nye prosjekter

Arbeid

 

En komplett prosjektsjekkliste som sørger for et problemfritt maleoppdrag


 

En enkel prosjektsjekkliste er et nyttig verktøy for å sikre at alt er på plass før du starter arbeidet. Her er det som skal krysses av.

 

1. Fargevalg

Har kunden kommet med et endelig fargevalg? Selv om du sitter med mye ekspertise om farger og kan tilby råd, er det kunden som har siste ord angående fargevalg. Kunden får ekstra tillit til deg hvis du har dokumentert fargekodene eller navnene.

 

2. Kontroll av arbeidsomfanget

Har du dekket alle jobbdetaljene i arbeidsomfanget, inkludert forberedelser, fargekoder, mulig antall lag, problemer som må løses, ekstra forespørsler og overflatene som skal dekkes? Du bør ikke starte arbeidet før dette er på plass. Det gir også kundene et profesjonelt inntrykk.

 

3. Produktkontroll

Når arbeidsomfanget er klart, og før du kan forplikte deg til tidsfrister og prosjektplan, må du kontrollere materialene dine. Kan leverandørene dine levere det du trenger, innenfor tidsrammen? Er det spesielle utførelser som kommer til å ta lengre tid? Tar du også hensyn til grunning og nødvendige verktøy?

 

4. Utstyrskontroll

Trenger du spesielt utstyr, for eksempel ekstra lange stiger eller industrislipemaskin? Kommer de vanlige verktøyene dine til å holde ut hele jobben?

 

5. Arbeidskraft

Kommer jobben til å kreve ekstra hjelp, for eksempel en assistent eller en gipser? Dobbeltsjekk tilgjengeligheten og priser før du forplikter deg til kostnader, tidsfrister og prosjektplan.

 

6. Avtalekontroll

Den detaljerte kundeavtalen skal inkludere arbeidsomfanget i tillegg til betalingsvilkår, informasjon om forsikringer og garantier, kundeforpliktelser til tilgang og eventuelle andre vilkår du velger å ta med. Du skal ikke starte arbeidet før kunden har sett og signert denne avtalen.

 

7. Økonomisjekk

Til sist, har du spurt om forhåndsbetaling? Er dette blitt betalt?

 Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....