Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Innsiden av et stort kontorbygg med flere nivåer

Få kontorer til å føles innbydende med Årets farge fra Nordsjö Professional

For at ansatte skal bli oppmuntret til å komme på kontoret, må kontorene være innbydende. Årets farge fra Nordsjö Professional sammen med varme farger gir det perfekte startpunktet. 

I dagens hybride arbeidsmiljø krever folk mer av arbeidsplassene sine enn noen gang før. For å oppmuntre ansatte til å komme på kontoret må bedrifter omfavne en mer menneskesentrert tilnærming og skape miljøer som setter de ansattes behov først. 1

Hvis man tilbyr ansatte et rom der de kan slappe av på travle dager, tar digitaliserte kontorer hensyn til bedriftens mentale helse og bidrar til å øke produktiviteten. Faktisk er én av fem kontorarbeidere enige i at nøkkelen til økt produktivitet er å ha et sted der de kan slappe av på jobben. 2

Vår rolige fargehistorie med blått og grønt kombinert med Årets farge 2024 fra Nordsjö, Sweet Embrace™, gjenspeiler naturens nyanser og har en beroligende og klargjørende effekt. Disse fargene kan også bidra til å oppveie den sterile følelsen av et teknologidominert rom og skape et miljø ansatte ønsker å tilbringe tid i. 

1 Fra et intervju med Gensler co CEO Diane Hoskins, McKinsey.com feb 2022.

2 1 av 5 som jobber på kontor er enig i at et område som innbyr til avslapning er nøkkelen til bedre produktivitet - 4 måter å øke din produktivitet, Dale office Interior Research.

En inviterende lobby

En kontorlobby med vegger malt i pastellgrønn og rosa. Resepsjonen er malt i mørkegrønn.

Ved å blande mørkere nyanser av grønt med blå og lysere nøytrale farger kan den rolige fargehistorien vår gi kontoret en følelse av enkelhet og ro. Her skaper kombinasjonen av skoginspirerte grønnfarger, naturlig tre og Årets farge fra Nordsjö Professional, Sweet Embrace™, en innbydende inngang. 

Inspirert av naturen

Eksteriøret til et kontor med kledning malt i pastellgrønn, syrin og mørkeblått med brytninger av naturlig bladverk

De naturinspirerte grønne og blå fargene i den rolige fargehistorien vår kan gjøre at et strømlinjeformet eksteriør føles som en del av det omkringliggende landskapet. Her bidrar kledning malt i kombinasjoner av disse nyansene til at et moderne, høyteknologisk eksteriør føles hjemme i det naturlige miljøet.

Enkle fargekombinasjoner for åpne planløsninger

Et kontor med åpen planløsning med en del av bakveggen malt i mørkegrønn og resten av veggen malt i en lys pastellgrønn

De beroligende grønnfargene i den rolige fargehistorien til Nordsjö Professional kan bidra til å myke opp et teknologidominert kontor med åpen planløsning. Her gir en kombinasjon av grønnfarger med Sweet Embrace™ en følelse av enkelhet og friskhet, og bidrar til å skape et rom der ansatte kan fokusere.

Rolig kontrast i en foajé

En kontorplass som viser en resepsjon og et møteområde. Den ene veggen er malt med ulike fargede striper, mens taket og motstående vegg er malt i rosa.

De balanserende nyansene i den rolige fargehistorien vår kan skape slående kontraster uten å overvelde et rom. Her er en vegg malt med forskjellige fargede striper med på å definere resepsjonen og møteområdet. Årets farge 2024 fra Nordsjö Professional, Sweet Embrace™, på de andre veggene gjør at alt henger sammen.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Farger laster....