Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
En hotellobby malt med varm rosa og terrakotta

Økt effektivit i servicebransjen med Årets farge fra Nordsjö Professional

Positive farger fra fargekolleksjonen kan bidra til å skape omgivelser som folk ønsker å samles med venner og familie for å slappe av.

Hva bør målet for miljøer innen servicebransjen være i dag? Fornøyelse – ifølge ekspertene. I dagens post-pandemiske verden har folk en økende appetitt for lekenhet, optimisme og lettelse, 1  og offentlige steder som ønsker å skille seg ut, må være imponerende.2 De muntre pastellfargene i den oppløftende fargehistorien til Nordsjö Professional er designet for å være nettopp det. 

I tillegg til å gjøre inntrykk, må områdene i servicebransjen føles varme og innbydende. Forskning viser mennesker nå ønsker seg en stilig, men komfortabel «hjemmefølelse» i stedet for noe storartet og kult. De globale jordfargene som finnes i den varme fargehistorien til Nordsjö Professional, bidrar til å en koselig atmosfære til steder der folk ønsker å samles og slappe av. Og selvfølgelig fungerer Årets farge fra Nordsjö Professional, Sweet Embrace™, utmerket med alle disse nyansene.

1Constantina Tsoutsikou, Founder, Studio LOST, from Roundtable discussion, hoteldesigns.net, april 2022.

2Brenda Milis, The Future-100-2022 Wunderman Thompson, januar 2022.

Et mykere fargevalg på eksteriøret

Et hotelleksteriør med plantekasser i tre malt i forskjellige varme jordfarger – fra rosa til terrakotta.

De jordaktige nyansene av jord, sand, leire og terrakotta i den varme fargehistorien til Nordsjö Professional kommer fra samme fargefamilie og fungerer naturlig sammen. Her er de brukt i kombinasjon med Sweet Embrace™ og bidrar til å myke opp profilen til en bygning og gir den en imøtekommende følelse.

En varm og innbydende lobby

En hotellobby med varme rosa vegger og møbler.

Den varme fargehistorien vår består av naturlige nyanser som føles koselige og omfavnende. Her er rosafargene og terrakottafargene på veggene gjentatt i møblene, og skaper en myk, lagdelt effekt som er innbydende og omfavnende.

Gir søthet til et funksjonelt rom

En hotellkorridor malt med en delt veggeffekt.

Oppløftende farger kan gi energi og positivitet til alle deler av et sted i servicebransjen. Her gir en delt veggeffekt som kombinerer oker og Sweet Embrace™ et koridorområde en vennlig, kreativ følelse.

Et enestående eksteriør

Et trinnvis hotelleksteriør malt i myk rosa med aksenter i gult og oker

Nyansene i den oppløftende fargehistorien til Nordsjö Professional kan gi personlighet og letthet til alle fargevalg på eksteriøret. En blanding av moderne oker og myke pasteller skaper overraskende og gledelige fargekombinasjoner som kan brukes på alt eksteriør for å gi en energigivende følelse. 

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Fetching the data, plz wait..