Nordsjö Expert app

Visualiser fargen umiddelbart på veggen og finn farge- og produktinformasjon
Se
Fire elever går gjennom en korridor med vegger malt i myk syrinfarge

Mal utdanningsbygninger med Årets farge for 2024

I dag, mer enn noen gang, må utdanningssteder føles innbydende og positive. Oppløftende farger kan forandre læringsmiljøer og hjelpe elevene med økt motivasjon.

Konsekvensene av pandemien fortsetter å påvirke den mentale helsen til unge mennesker.1 Forskning viser at gjennom å skapet et muntert, behagelig læringsmiljø kan det bidra til å motivere elevene og redusere stress.

Ved å kombinere moderne gulfarger og myke syrinfarger er den oppløftende fargehistorien fra Nordsjö Professional perfekt for å skape en vennlig atmosfære på skolen. Disse muntre fargene kan gi en forsamlingssal, en korridor eller et klasserom et personlig preg uten å overdrive fargene samt skape et innbydende miljø for læring.  

1"COVID-19-pandemien utløste en 25 % økning i forekomsten av angst og depresjon over hele verden, og pandemien har påvirket den mentale helsen til unge mennesker." WHO, mars 2022.

2“«Når vi fjerner glede og komfort fra klasserommet, distanserer vi elevene våre fra effektiv informasjonsbehandling og langtidsminnelagring.» Judy Willis, nevrolog, sitert i A Space for Joy, Harvard Graduate School of Education, sommeren 2022 

Gi eksteriøret et personlig preg

En skolebygning med yttervegger malt i myk rosa med aksenter malt i oker

Oppløftende farger fra Nordsjö Professional kan gi fargevalget på eksteriøret et personlig preg og gjøre at en bygning skiller seg ut. Her gir vegger malt i Årets farge fra Nordsjö Professional, Sweet Embrace™, og en kombinasjon av myk oker eksteriøret et innbydende og imøtekommende preg. 

Bli kreativ i klasserommet

En barnehage malt i en blanding av varme pasteller og varm oker

En blanding av Årets farge fra Nordsjö Professional, Sweet Embrace™, og oppløftende nyanser i grafiske former gir denne barnehagen en perfekt kombinasjonen av kreativitet og lekenhet. Sammen skaper de et sted som føles vennlig og inkluderende.

Gi energi inn i en idrettshall

En idrettshall med vegger malt i myk rosa. Den borterste endeveggen er malt med en delt fargeeffekt.

En idrettshall krever farger som gir like mye energi som aktivitetene. Her skaper en delt vegg et slående, optimistisk miljø. Mykheten til Årets farge fra Nordsjö Professional, Sweet Embrace™, gjør at rommet føles åpent og stort, mens oker og gult under gir varme og visuell interesse. 

Gjør funksjonelle rom morsomme

Et trapperom med en vegg malt med delt veggeffekt.

Oppløftende fargekombinasjoner gir en følelse av energi og positivitet til et rom og kan til og med få funksjonelle fellesrom til å føles innbydende. Her skaper en delt fargeeffekt, skapt med Sweet Embrace™ syrin og gul, et innbydende trapperom, mens en nyanse av gult på vinduskarmen trekker blikket utenfor.

Nordsjö Professional Expert App appstore google play
Fetching the data, plz wait..